Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готові к сонцєвосходам в 3 часа ночі7

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Re: Готові к сонцєвосходам в 3 часа ночі7

ХЗ. Я не знаю, на каком времени было до перехода. Но я бы вернул, как было.
Сейчас вот, для меня, самое оптимальное: в 5- светло, вечером -темно. Нормально.
И нехуй трогать.
Сейчас зимнее, и это ****ец - темно уже в 6 вечера.
А светло в 5 останется при любом времени... Страдает только вечер. На сколько ч помню, при летнем я в 3 на рыбалку просыпался, и когда приходил - как раз светало. Оно идеально.

Вот нахера тебе светло в три ночи? В пять - ок, но в пять светло и так и так.

Дятлы! Нужно перейти на летнее и так все оставить! Ну **** просто! Ну чем думаетеееее???!!!

Дятлы! Нужно перейти на летнее и так все оставить! Ну **** просто! Ну чем думаетеееее???!!!

А як себе будуть почувати в скажімо Ужгороді взимку?
Це ж дрочиво з часом ще при янукрвичі було. Тоді тих *****ів надоумили не чіпати час вслід за *****ами. Доречі про *****ів. Вони також починали без маня тицяти пальцями в годинник. Спочатку на літнє перевели (постійне). В Білгороді о восьмій ранку ще темно було. От я тоді з них пореготів.
І зараз ЗЕбіли вже не знають що утнути, аби загубився в шумі скандал з вагнерівцями.

А спека которая біла в 10-11 часов тепрь будет в 9-10 часов когда на роботу иті1

Привет1

Верховна Рада зможе 19 березня розглянути у другому читанні законопроєкт щодо скасування переходу на літній і зимовий час в Україні.

Джерело: заступник голови парламентського комітету з питань економічного розвитку Роксолана Підласа (фракція "Слуга народу") у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "Згідно з порядком денним, ми будемо розглядати законопроєкт №4201 у другому читанні на засіданні комітету економічного розвитку в середу.

Це означає, що вже у п'ятницю ми зможемо розглянути його і в сесійній залі парламенту".

Що передувало: Верховна Рада 3 березня підтримала у першому читанні законопроєкт "Про обчислення часу в Україні" (№4201), що передбачає скасування переходу на літній і зимовий час.

У прикінцевих положеннях законопроєкту зазначається, що у разі прийняття в цілому він набуде чинності через три місяці після його офіційного опублікування у парламентській газеті "Голос України".

Раніше Підласа пояснювала, що у разі, якщо Рада встигне прийняти законопроєкт в цілому до 25 березня 2021 року, депутати виключать дану норму з фінального тексту документа, і він набуде чинності відразу ж після опублікування у парламентській газеті "Голос України".

Отже, в Україні більше не буде необхідності переводити годинник на літній час, який цього року має настати 28 березня.

Разом з тим, як відзначала парламентарій, якщо ж виникнуть будь-які труднощі, і Рада не встигне проголосувати за ухвалення відповідного закону, то "ми ще двічі переведемо годинники, але 25 жовтня – в останній раз".

Ублюдкі ****іє забирают час жізні каждій день
Спасибо1
О,нет! Это же кочмар !

Как по мне - так лучше б ваще светало в 10 - один *** я раньше не встаю.
Ну *** со мной, много кто на 10 на работу ходит. Но ***** даже вам рассвет в 3 утра?

А в Харкові влітку?
Тому пропоную загальноукраїнський референдум ;)

На мій погляд не потрібно чепати того, що є зараз. Тобто нехай залишається перехід на літній та зимовий час.

вангую спрос на жалюзи и плотные шторы в восточных регионах

На мій погляд не потрібно чепати того, що є зараз. Тобто нехай залишається перехід на літній та зимовий час.
:пиво:
работает, не трогай

Відмінити ***** зимовий час (а ще краще на пару годин назад відвести), а так згоден, хай залишається.

и дачный сезон сократится на час

А вот это ****ец, учитывая шо я полноценно жить могу тока летом. Выходит, зеленые ****и у меня теперь украли минимум 90 часов жизни в год, когда я мог кататься на веле по лесу, строить и жарить шашель.
А если посчитать еще и те два куска весной и осенью - то в 2 раза больше.

Не нужно искусственное летнее время. Надеюсь, депутаты успеют отменить, и в этом году уже не украдут час от выходных у народа.

А вот это ****ец, учитывая шо я полноценно жить могу тока летом. Выходит, зеленые ****и у меня теперь украли минимум 90 часов жизни в год, когда я мог кататься на веле по лесу, строить и жарить шашель.
А если посчитать еще и те два куска весной и осенью - то в 2 раза больше.
та ****ец, в сентябре будет уже темно в 17-00 - 18-00

та ****ец, в сентябре будет уже темно в 17-00 - 18-00

Вот эта вот срань "совы-жаворонки", имхо в наше время это полный бред. Ну какой, ***ть, процент населения, у нас ходит на работу в 6 утра?
А то, шо хуева туча народу с приходом темноты вечером начинает зевать и падает работоспособность - это разве не ***ня?
Я ваще зимой - в 11 проснулся, в 12 сел работать, в 3-4 темнеет и уже ****ец, ***** делать не хочется.

Назад
Зверху Знизу