Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Но Трамп то, не гарантировал?:незнаю: Почему он ****?

Америка підписала меморандум?
Підписала.
Гарантувала нам недоторканість?
Гарантувала.

Чому вас, ******ів, досі не вилюбила і в форточку не викинула?

Мілітаризація мордоовців, це шлях мордорівців до вбивст один одного за правду сильнішого, це шлях до військової перемоги одного над другим і т.д. Адже багаті країни і люди стали виділяти достатні кошти, щоб в майбутньому не випустити величезну масу цих мілітаристів за межі їх країни.
Не можу не погодитись:угу:

"С гражданской войны" в Украине трупы ихтамнетов по всей рахе.

gghj4h.webp

fb1hda.webp

Но путин то точно ****, не?

в рашоголових сильна персоналізація країн.
Трам підписува-не підписував...
В їхню головку не вкладається, що країна - це не лідер. Що є дипломатія, курс розвитку, міжнародна політика...
воно таке сидить в своєму Нижньому Подзалупінську і думає, що Трамп що захоче - те і зробить.
Що він може забить на підписані документи, як пєдокарлик...

Да, самое дорогое на свете - это опыт. А опыт приобретен немалый за сирийскую компанию...
Таки я хочу знать - какой опыт вы там приобрели? ******* детей и ровнять города с землей, из самолетов? *****ы вы гнусные!:відстій:

Как ты себе понимаешь, что бы браконьерскую икру детям давать?:незнаю: Откуда та знаешь, как её заготавливали и приготавливали?:незнаю:
Не, ты реально ***** неумный:confused:
:іржач: *****! Объясни, чем браконьерская икра отличается от не браконьерской?:іржач:

Ещё немного бандеровцев, для которых путин тоже ****:D

Slava Rabinovich‏
@RabinovichSlava
#ДляГааги #ДляТюрьмы #СпецоперацияПоИнаугурации: максимальный перепост, чтобы все узнали об этом!

h4ebac.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Браконьерскую детям, типа, низзя.
А на небраконьерскую для детей "денег-нет-но-вы-там-держитесь".

куда там на икру.. денег нет даже на экспертизу браконьерской. есть тока на бочку соляры, шоб ее поджечь. бензоколонка, ****.

Ты значит Трампа материшь по всякому, а я не понимаю политического устройства США?:незнаю: Ты реально не умная:(

Я його лаю за те, що він повільно виконує свої зоюов"язання перед Україною.

А ти, ******ок, вважаєш, що раз він особисто не підписував, так нічого і не повинен робити. Ти реально ******.

Как так?:незнаю: РСФСР была, а ЦК РСФСР не было?:незнаю:

Саме прикольне, що в рф-ії республіки рассєя немає.
Ви, руцкіє, ніхто. У вас немає ні своєї землі, ні мови, ні культури.
Ви навіть в назві своїй не сущєствітєльноє, і навіть не прілагатєльноє.
Ви - сраний субстантив.

***, как свалившие халявщики припрутся, так сразу про ******** ****...:(
Чё, по другому не получается заработать?:іржач:
Долбень! Я тут что-то сказал про ******** ****? Он тебе, уже мерещится. :D Я, только, спросил про ваш боевой опыт в Сирии и назвал вас тем, кем вы являетесь по жизни... Ответ про Сирийский опыт будет, или слив?

Назад
Зверху Знизу