Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Если бы Байков (для тех кто знает, кто это) изобрел автомат, то его назвали бы (допустим) АБ-14

И только злопихатели называли бы Автомат Шмуклера!

Пять баллов.
Но я считаю, что не только памятник Калашникову нужно делать из говна, у них все из говна как и сама россия (страна-террорист) есть огромный сгусток сплошного говна.

Если речь о памятнике - то конечно разведчикам, которые умудрились эту конструкцию спиздить.

Урсул, ты опять на росии толчки моешь :)?

Я на педерації не був років 7.
Якщо ти вважаєшь що мити туалЄти це ганебно то скажи хто миє його в тебе вдома? Хоча таке собі запитання для *****а, риторичне - звісно ніхто не миє дірку на дворі.

А кому тот патент был нужен, в 1947 году?
А ось не скажи... Патент потрібен для захисту авторських прав, в тому числі й за кордоном... В СРСР можна би було отримати авторське свідоцтво на винахід, якби в заявці було доведено новизну даного технічного рішення втіленого в конструкцію АК-47. Але, оскільки, нічого нового в його конструкції не було, то й заявку на винахід навіть в патентне відомство СРСР не подавали... Про закордонні патенти й говорити годі...

Марк Цукерберг про втручання Росії у вибори

украинская армия на параде с его автоматом ходит

Really?
bced0a.webp

украинская армия на параде с его автоматом ходит
Та шо вы так скромно. Сразу и писшите с большой буквы, Его. Ах да. запретили жеж у вас. А у Калашникова ( памятник) нательный крест имеет. Шо то не видать. Пусть приварят. А тож не скрепно жеж. Тама отпилють, а тама приварють.

Я *** знаю, что ты пишешь :незнаю:. Я смотрю на твою локацию и делаю выводы: была бы Польша - может ты бы и в клубнике был, но раз РФ, то тут без вариантов - в говне :D.

Це не моя локація, а провайдера. Ще є впни усіляки. Но тобі тупому *****у не зрозуміти.
fbjge8.webp

Назад
Зверху Знизу