Статус: Офлайн
Повідом.: 20412
Повідом.: 20412
Справжня одеситка.амина нереальная
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Справжня одеситка.амина нереальная
До того ж, він одразу споряджений лазерним прицілом... Гадаю, що в Україні він коштуватиме трішки дорожче...Ну да, компактный, в любом кармане поместится, стоит 539$ ...почему бы и нет.
Производитель был Тульский оружейный завод его Ымператорского величества.Ага. Зрозумів. Це ж Наган переробив його на замовлення російської армії під трьохлінійний набій (7,62), а ізначально він його робив для бельгійської армії під калібр 38 (9 мм)... А був там самовзводний механізм?
До того ж, він одразу споряджений лазерним прицілом... Гадаю, що в Україні він коштуватиме трішки дорожче...
но вот доставка добавит к стоимости. (плюс запас патронов- 38х) короче, 800-900$ ...На озброєння російської армії револьвери Л.Нагана були двох зразків: офіцерський - подвійної дії і солдатський — несамозвідний. Цікаво. А який у тебе був?Производитель был Тульский оружейный завод его Ымператорского величества.
А хер его знает.На озброєння російської армії револьвери Л.Нагана були двох зразків: офіцерський - подвійної дії і солдатський — несамозвідний. Цікаво. А який у тебе був?

Думаю, якщо приймуть Закон про дозвіл короткоствола, то можуть з"явитися й українські версії значно дешевше...Понятное дело что дороже, у дилера в США купить то можно, да и не у дилера запросто...но вот доставка добавит к стоимости. (плюс запас патронов- 38х) короче, 800-900$ ...
Ну, ось тобі і раз... Положено ж, перед видачею зброї хоч декілька пострілів по мішені зробити...А хер его знает.
Я так с него ни разу и не стрелял.![]()

Ну, ось тобі і раз... Положено ж, перед видачею зброї хоч декілька пострілів по мішені зробити...![]()

Думаю, якщо приймуть Закон про дозвіл короткоствола, то можуть з"явитися й українські версії значно дешевше...
От патронов еще многое зависит,*****.Засрахований.
Если он в руках человека, имеющего элементарные знания по его эксплуатации.
Думаю появятся и другие версии происшествия. Или реальны или более правдивые
а в чем ты смыслишь, *****?Да и вообще мало в чем смыслишь.
У меня ТТ был.На озброєння російської армії револьвери Л.Нагана були двох зразків: офіцерський - подвійної дії і солдатський — несамозвідний. Цікаво. А який у тебе був?

Ага, ты мне еще разницу между пистолетом и карабином разьясни.Магазином.
Обоймой называют совсем другое устройство![]()
В ТТ не использующееся

*****, какие другие версии? Это уже не версия, это уже реальность, то, что казачок был заслан кадыркой.Подожди недельку с выводами.
Дама, как видно профессиональная или патологическая лгунья.
Думаю появятся и другие версии происшествия. Или реальные или более правдивые
У батька (Царство небесне) після війни було, окрім табельного "ТТ", ще два таких самих, трофейний "Вальтер" та "дамський" браунінг. Цей браунінг я, навіть, пам"ятаю, бо у дитинстві грався з ним. Красивий такий нікельований, а на щічках рукоятки був прикрашений перламутром. Був наказ Сталіна сдати незарєстровану зброю. Ніхто з офіцерів, як розповідав батько, і не почухався. Але, потім у них сталася надзвичайна подія. Начфін, мабуть проворовався, й підпалив своє приміщення. Усі документи згоріли. Військова прокуратура, не дурні. Одразу прийшли до нього у домівку й зробили обшук. Крім яких-то цінностей знайшли незарєстровану зброю. Через декілька днів командир зібрав усіх офіцерів й сказав. Ось бачите, тепер начфіну горить немалий строк хоча би за те, що незаконно зберігав зброю. Даю Вам декілька днів, щоб усі сдали незаконну зброю, яку маєте на руках. Батько прийшов додому й стямив, що сдати зброю зараз, це означає, що він не підкорився наказу Сталіна. Розібрав три пістолети, пішов вночі на вулицю відкрив каналізаційний люк й покидав усе. А браунінг було шкода викидати, він його набив солідолом замотав у брезент й закопав у сараї... Місце знаю, якщо дозволять короткоствол, поїду й домовлюсь з нинішніми господарями відкопати його. Місце там сухе, якщо його до цього моменту не знайшли, має бути на місці. Питання, тільки в якому стані, бо з цього моменту вже пройшло 65 років?Да пора бы, сейчас самое время...., если примут, то законы придется в Украине многие откорректировать.
На руках и так полно оружия, пора его легализовывать, все равно его никто добровольно не сдаст (*****ов нет, своя жизнь дороже чем витиеватый срок за хранение)