по старым работаем, это не наш бук, а может и совсем не бук![]()
Піди спитайся у куратора. Белінгкет новий доклад викатило. З рожевим чохлом для ракети
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
по старым работаем, это не наш бук, а может и совсем не бук![]()

З рожевим чохлом для ракети
Слава Богу, пігулки вживаю дуже рідко. В основному тоді, коли болить голова. А вуха цілі через те, що було три дружини, але слава Богу, усіх вчасно позбавився. Через те лікувати вуха нікому....Не ну это понятно, шо таблетками никак... Вот только думаю, а сколько дней надо вот так без таблеток? Наверное это может разъяснить только удар жены в ухо.

Усі неприємності саме від москалів...Ну не знаю, последние несколько лет в апреле-мае +25С, меня лично устраивали, а сейчас погода как в какой то мацкве (прастихоспади)...![]()
Bellingcat доказала российское происхождение «сбившего MH17 «Бука»
З багнетом ,чи ни?Попереджаю, за цю мову я перший в атаку піду...
Вангую-счас выговор в личное дело от Поручика получишь.
Вообще, это ты обещался пойти с багнетом на Яценюка, да еще и мертвым. Что-то до сих пор не умер. Наебал? Или забздел, оттого что Сеня-герой чеченской войны?З багнетом ,чи ни?
Враждебно настроенными по отношению к России странами респонденты считают США (69%), Украину (50%), а также Германию (24%). По 24% включили в этот список Латвию и Литву, 21% — Польшу, 16% — Эстонию, 15% — Великобританию (21%), 9% — Грузию, 8% — Францию.
"Накинулась и стала выдавливать глаз": Окуева рассказала новые детали покушения на мужа
Подробиці від Аміни Окуєвої :⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Блин, нормальная тетка, а ******** ****о, какой нибудь наградной макаров небось...
Неужели не могли нормальный Глок подарить? (ему то и цена до тысячи долларов)![]()
Порядок там такий. Якщо нагороджують. то нагороджують тією зброєю, що є в наявності в арсеналах. "Глоків" в арсеналах немає. Але, якщо хочеш, щоб його подарували, то треба його придбати самому, а тобі його вручать, як наградний.Блин, нормальная тетка, а ******** ****о, какой нибудь наградной макаров небось...
Неужели не могли нормальный Глок подарить? (ему то и цена до тысячи долларов)![]()
У Аміни був, дійсно, ПМ. Але, в цьому випадку, коли відстань була не більше 0,5 м він виявився ефективною зброєю... По суті справи ПМ - це скопійований "Вальтер".