Статус: Офлайн
Повідом.: 5343
Повідом.: 5343
а что с земляком твоим Синдбадом трапилось ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Президент Трамп подтвердил трансатлантическое единство в том, чтобы привлечь Россию к ответственности за ее действия в Крыму и восточной Украине, и отметил важность того, чтобы убедить Россию выполнять обязательства, взятые по условиям минских соглашений", — сообщила пресс-служба Белого дома
В мене Укртелекомівська скринька була на милі, відрізали через 2 дні після підписання ПорохомНарод, а в кого вже заблоковано яндеск/мейл.ру і тд.?
В мене Укртелекомівська скринька була на милі, відрізали через 2 дні після підписання Порохом![]()
Я за ті 2 дні швиденько всім замовникам і тим, кому потрібно було встигла надати адреси своїх інших скриньок, хоча більшість з них знала мої скайпи, вайбери та інші усіякі телефони для екстреного зв'язку про всяк випадок (в мене ще навіть дом. телефон є)Подсуєтілісьа я завтра буду листи-повідомлення розсилати по роботі, поки через friGate, про нову адресу поштової скринькина гуглі.
На мові та ж хвігня. Або терпілець, або терпіла.Не знаешь как правильней по русски, пиши на мове
Доброго ранку, шляхетна Хунто!![]()
Доброго ранку!
Не знаешь как правильней по русски, пиши на мове
... і пір'я в горлі щоб повиростало, звичайно - напрямком у бік "назовні", щоб жерти було комфортнішеА *****ам - грець!
у темя в цитате - как минимум, две грубых ошибки, храмотей хреновНе знаешь как правильней по русски, пиши на мове
О, ты вовремя:Підкажіть будь ласка а дє у 1421 році жили рузькіє?
а за пять веков до этого (до восшествия на престол Владимира) - в Киеве уже было более сотни христианских храмовІ хто в цей час мешкав у Києві, якщо не українці (яких не було взагалі, як стверджують *****и)?
Підкажіть будь ласка а дє у 1421 році жили рузькіє?
О, ты вовремя:
СМИ: Украина может прекратить железнодорожное сообщение с Россией с 1 июля