Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку, шановні *****о-жери! :україна:

Доброго ранку всім бандерівцям! :україна:

====================================

"Если пишут вам про жопы,
про хуи, ****о и рот,
я скажу вам, без сомненья,
пишет русский патриот" (с)

Что у них болит, о том они и пишут...

1jggej.webp

А говорили, что ***** своих не бросает.....

Вежливый ополченец Миша уже не скачет

Михаил Матвиенко, 19 летний житель Донецка, благодаря бредовым идеям русского мира “пришел к успеху”. Теперь он с мамой в Москве ждёт лечения – инвалид, без руки, ног, глаз.
Из группы поддержки вежиливого миши:

edc9dj.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Volodymyr Ariev
15 год ·

Прилетів в Париж на засідання комітета ПАРЄ. Стою з паспортом в довжелезній черзі прикордонного контролю. За мною, судячи з ааакценту, двоє з російської столиці. Заглядають через плече (от же ж паскудна звичка), сканують чий паспорт в руках і за півхвилини, чую, включили свіжу рєчуху Собчак з явною цільовою аудиторією у вигляді мене. Ок. Дістаю телефон, знаходжу не менш свіже відео з мексиканського Канкуна, де місцеві жорстоко покарали російського ******а за знущання над мексиканками, тримаю так, щоб через плече добре видно було. Зі звуком. За хвилину за мною стояли канадійці, а сміливці ззаду діловито рилися в сумці, пропускаючи перед собою інших.

*******ты - призеры чемпионата мира по хоккею
А вы, великие, какой номер в этом рейтинге имеете?
И вообще хотьтвмкаком либо, кроме соисканий на премию дарвина?
А я подумал, что это чемпионат по массовой *****ской ебле был. :D

Я не знаю что это, но что запрещали. Если даже по ВестиФМ обсуждали, то представь себе, что здесь творилось:)
Какая то сеть, типа для общения по профессиональным интересам.

Съебалекс, что же здесь творилось? Неужели было хотя бы пять коментов по этому поводу?

Кстати, ******, ты забыл как на ХФ через Гваделупу заходил? Это чё по твоему было, и чем оно отличается от наших санкций?

Маразм крепчал, Барнаул переименовать в Путинград или Путинберг:

А чому "град", "берг"? Це означає "місто". А Барнаул як був аулом - так і лишився.
Відповідно має бути Путенаул.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу