Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
які там "ответні действія" гризлов обіцяє? пєтушков з гівна більше наліпете?)

*****, з яких дєлов плов в вас національним блюдом став? дє рЄпа?

Бережиться. *******!
Таня їде на коні!

dede7a.webp

Отаке у Пітері...

Dante Teodori додав 3 нові світлини.
24 лютого о 20:36 ·
Отличная акция в Петербурге в честь 23 февраля. Очень своевременно, очень про Россию сейчас. Отлично, если эти фотографии разойдутся по интернету, потому что это именно тот случай, когда фотография говорит очень о многом.

edefe2.webp
dh0hgj.webp

Вкладення

• edefe2.webp
    edefe2.webp
    102.5 КБ · Перегляди: 27
Інгушетія розпочала процес розпаду Росії, — журналіст
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Porucznik Jebłoński;59344010 сказав(ла):
В том, что украинцы, которые знают не менее двух языков, не восхитились лахудрой с немытыми волосами?

о, я ж седня посмотрела танцульки захаровой, интересно, сколько ж она, бедолага, этот танец учила? а с восхищенных комментов в ютубе под видео, я просто угорала, и умница и красавица:рл:, вообщем пришла я к выводу, у *****ов ********ное представление о красоте:ги:

тебе придётся смириться с тем, какую кашу вы (обобщ.) заварили
тут, переварить последствия, и признать, что путин переиграл
всех в пользу своей страны .

Пытаюсь осознать, в чём же его выигрыш состоит. Пока не смог придумать ни одного пункта. Сплошные минуса.

как с ЕС ты уже знаешь.ггг
и скажи, что я была не права. эх, тундра.

С ЕС как раз всё прекрасно. С *****ахой ***** всё очень. Она не соблюдает международные договора и не выполняет свои обязательства по ним.

О, як ми вітаємось - на півсторінки!:пиво:

=======================================

Прошу почитати цю статейку і особливо звернути увагу на коменти під нею! У вати там підгорає.....:рл:

Жаба, имеющая вид гадюки

Нет. Пускай не моет.
Так нормально.

- я тоже ненароком подумал - помоет она башку - и на фонее того, что она в экран говорит - с ее помытой прической у нее возникнет это, ммм.... когнитивный диссонанс

Запах завтрашней войны

Про настрої в РФ в ефірі "5 каналу" розповів депутат Держдуми РФ (2007-2016) Ілля Пономарьов.
"Я очікую що реальний протест (у Росії – 5.UA) буде пов'язаний з розвитком або націоналістичного, або лівого флангу. Звичайно, всі революції відбуваються в столиці. Інша справа, що знову ж таки, так само, як і у вас, в столицю приїде велика кількість людей з регіонів і саме вони будуть тими, хто буде воювати безстрашно і не відступати", – зазначив Пономарьов.

За його словами, найбільш потенційними регіонами з точки зору опозиційної сили є Сибір і Урал.

"Зараз з великим відривом опозиційний потенціал демонструє Сибір. Там практично всі регіони голосують проти "Єдиної Росії", проти партії Путіна. Був навіть випадок, коли Путін програв на президентських виборах у Новосибірській області. Це Урал. І окремо взята Москва і Пітер, теж безумовно, але якщо Сибір і Урал – це ліві-націоналістичні опозиційні настрої, то Москва і Пітер – це ліберальні", – додав він.

"Я скоріше очікую, що путінська еліта збунтується, бо ось ця постійна напруга у відносинах із Заходом. Зараз були ці ілюзії про те, що можуть покращитися відносини з Трампом, але зараз видно, що ці ілюзії лишаються лише ілюзіями", – розповів Пономарьов.

Повну версію розмови дивіться у відео:

Строительство рейхстага в РФ. Фрейд назвал бы это коллективной мастурбацией

Чо-то давненько не видать Грыця.
А то на его земли уже зазiхають iноземцi. :D
4ghjhf.webp

Назад
Зверху Знизу