Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Пока санинтербрю не купила почти все заводы пиво можно было называть пивом.
И янтарь и рогань.
В 1997 году веселый монах был прекрасен. В 2000 оксамитове оболонь. Славутич экстра. Да и синий Славутич
Потом началось ***** говняное.
Нет пива нормального с заводов.
Перша приватна тоже стала говнянней

вискочив на вулицю й купив "Львівське"...
У нас сейчас нет львовского естественно... хотя в конце 14-го еще было несколько видов... брал на дегустацию , для бутылочного вполне даже :клас:
f6ee543083db335af2f2d5acf38a6248.jpg

А на разлив ? Вроде более-менее нормальное было...

Типа, у тебя был вариант не идти? С собакевичем ?

Варианты ходить разные бывают. Можно далеко и долго. Можно близко и не долго. По жаре ни он ни я долго не гуляем. Ну на пруду разве что на часок можем зависнуть.

А вы на какой пруд ходите ?

Ты знаешь все пруды в Харьковской области? :D

На даче пруд, минут 5 идти. Не на Украинку и не на карьер на велозоводской. :D

Я на даче ище живу, пока не похолодало сильно

9c2e8-clip-51kb.jpg

3fccc-clip-44kb.jpg

У меня батя на львовском пивзаводе какие-то линии монтировал... еще в 70-Х
Так, мабуть, на фото він є? Там де монахи, які варили пиво... :-) Мабуть він отой, що дегустує? Чи креслення розглядає?

10649960_360014334156228_3710965123691510810_n.jpg

Ты знаешь все пруды в Харьковской области?
Я же Салтовку имел ввиду...

Темнеть начинает... а воз и ныне там , никуда не пойду... займу пожалуй у супруги пачку... до завтра. :D

Так, мабуть, на фото він є? Там де монахи, які варили пиво...
Не... он тогда еще маленький был :D
Классные фото... :клас: дякую :пиво:

Харківське пиво взагалі гидотне.
У Харкові - так.
Але якось років шість тому був в гостях в Київі, пішли з приятелем-киянином попити пива. Зайшли до пивної ресторації. Приятель питає, яке пиво будеш пити? Кажу. що "Оболонь" (тоді воно в Харкові було найкращим). Приятель поморщився і каже, що в Київі його ніхто не п"є, через те, що найгірше. Питаю, а яке ж у Київі п"ють? Він каже "Рогань". Тут я почав сміятися. Кажу, у нас його ніхто не п"є, бо найгірше. Він засмутився і каже, давай я замовлю два кухля "Рогані", не сподобається, я вип"ю. Замовили. Попробував, дуже смачне. А потім думали чому так? Додумалися до того, що в інші міста відправляють для того, щоб не втратити клієнтів, добре пиво зварене по повній технології, а вдома для фуфлижників залишають недоварене... Може так, а може і ні. У всякому випадку у Львові, львівське пиво, хоч і домашнього виготовлення, але найсмачніше... А ось в Харкові. чи в Київі незрозуміло чого таке погане...

А мені ще сподобалась така ресторація у Львові.

12191002_537963059694687_1305901788304737319_n.jpg

Темнеть начинает...
Я можу порадити де в Пітері можна у будь який час позагоряти на сонечку. Ось і реклама. Дуже дешево.

14484897_1727711794216202_2971119710829560461_n.jpg

Останнє редагування:
спасибо. запишу для просмотра.
но я говорил именно о скандинавских детективах.
есть что на примете ?

доброго:україна:

"Дурацкое дело нехитрое" Скандинавия, посмотри, почти детектив....с черным юмором.

Харківське пиво взагалі гидотне.
По разливному можно хде то согласится, но щас Бавария выпускает пиво неплохое,Пробка. Тот же Старгород. И шото еще. Все это в кегах продается.
Я на даче ище живу, пока не похолодало сильно
Ст.Курортная- что то знакомое.Это хде?

По разливному можно хде то согласится, но щас Бавария выпускает пиво неплохое,Пробка. Тот же Старгород. И шото еще. Все это в кегах продается.

Ст.Курортная- что то знакомое.Это хде?

Там где Берминводы, санаторий. Воду Березовскую разливают

А что Одессо - большевистское шайзэ таки унесло в небытие? :D
лугандонское ***** оказалось?

Назад
Зверху Знизу