Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
:пиво:

Последняя сигарета осталась... а за окном дождь идет :відстій: пережидаю :D
На градуснике + 5 ... за бортом.
Да... не дуже тепло... Особливо, якщо пронизливий та сирий вітер з Фінської затоки... Пам"ятаю ці враження, особливо восени і навесні...
З приводу цигарок. :D Не треба мати панської звички викидати усі "бички"... іноді виручають... :D Хоча сам купляю завжди блок цигарок і, коли залишається 1-2 пачки купляю ще один блок. Тоді не страшна будь-яка погода...

А ещё голдстаровский кассетный видеомагнитофон и совковый усилок Романтика))) Я уже и забыл о них.
Ухтыжка!!!! Раритет!:клас:

odessa-mama оказался провокатором из Луганска))))

Те, що він провокатор було давно зрозуміло.
Хлопці, ви шо "Бесідку" не читаєте? Там ще вночі Грегорі про цього сепара написав.:угу:

Видел какая одежда у них ... я так и не понял кто такие. Может вьетнамцы . Это в Праге...
Бачив. Це, мабуть, скінхеди, або рокери, або санітари із найближчої психлікарні... :іржач: Або бережуть яйця, щоб не пітніли... :іржач:

Хлопці, ви шо "Бесідку" не читаєте?
Я тіки-но із бані виписався... Вже забув про усе... Не знаю, навіть, де її шукати. Зараз. якщо пригадаю загляну...

Хлопці, ви шо "Бесідку" не читаєте? Там ще вночі Грегорі про цього сепара написав.
А звідки він дізнався, що цей провокатор саме із Луганська?

Хоча сам купляю завжди блок цигарок і, коли залишається 1-2 пачки купляю ще один блок. Тоді не страшна будь-яка погода...
Меня сразу блок покупать... жаба душит :D блока на неделю не хватает... а в пересчете это 4 кг вырезки какой-нибудь :D. А так... если по паре пачек берешь... вроде ине заметно. :)

Да... не дуже тепло... Особливо, якщо пронизливий та сирий вітер з Фінської затоки... Пам"ятаю ці враження, особливо восени і навесні...
Та каждый день шо-то дует ... вот вчера днем на работе снимал... нормальная погода была... даже еще какие-то запоздалые розочки цветут :D

add8506a1c6bfa0de585b288005b4f08.jpg

Хотя тоже обманчиво... солце светит ... но уже не греет :D выше +8 не подымалась вчера температура...
7bfd3997a65b9f2de7b704f80144b820.jpg

Ухтыжка!!!! Раритет!
А у меня где-то комбайн "Стауме" должен быть... еще советский :D
может конечно и выкинули уже ... меня не поставив в известность.

А звідки він дізнався, що цей провокатор саме із Луганська?
Так написано в бан-листі:

odessa-mama Провокатор из Луганска 8.10.2016 8.11.2016

можливо цей Грегорі сам агент кремля? і хоче таким чином прикинуться проукраїнськім?
:клас::D

:пиво:

Последняя сигарета осталась... а за окном дождь идет :відстій: пережидаю :D
На градуснике + 5 ... за бортом.

Закажи пицу с доставкой. У них обычнои сигареты, пиво и все остальное есть..

учишь вас, учишь:D

Закажи пицу с доставкой. У них обычнои сигареты, пиво и все остальное есть..

учишь вас, учишь:D

Сейчас померил на карте... 185 метров до магазина , еще заказывать... шо за буржуйские штучки :D

Сейчас померил на карте... 185 метров до магазина , еще заказывать... шо за буржуйские штучки :D

Где ты такую рулетку взял? Или ты курвиметром? :D

Я сейчас вот прошелся с собакевичем, чуток больше часа по посадкам и полям окрестным, пересеченная местность, и ничего. А тебе за сигаретами лень идти. :D

Не... скинхеды лысые... тех в том году бачив...
:іржач:

можливо цей Грегорі сам агент кремля? і хоче таким чином прикинуться проукраїнськім?
Все може бути...

Сейчас померил на карте... 185 метров до магазина
Ні хрена собі? :-)

померяй не на карте
Рано еще... не созрел

Ну а шо... :D
52f17801ff272b7afe728ffd84f16b5d.png

Пойдешь за сигаретами... и как обычно какого-нибудь барахла накупишь... :D

В трусах - значит уже одетый наполовину :D
Тебе легко говорить... ты одет уже наверное :D

В трусах же не пойдешь... а одеться... это же труд какой

тех в том году бачив...
А ти. як оці буддійські монахи. Через голову одягнув сорочку і штани не треба застегати... :-)

Пойдешь за сигаретами... и как обычно какого-нибудь барахла накупишь...
Ну, навіщо? Я зараз картопельку на салі смажу. Такий запах приємний, що не витримав, вискочив на вулицю й купив "Львівське"... Тепер можна і обідати... :-)

вискочив на вулицю й купив "Львівське"...
Тоже за пиво мысли есть... пока в раздумьях :кручусь:

Я зараз картопельку на салі смажу.
Добре...:клас:
А ти. як оці буддійські монахи.
Та у меня нет такой одежды... :D

вискочив на вулицю й купив "Львівське"...
Якось я одну свою колегу пригощав чорним Приватна броварня. Потім я налив їй Сармат напівтемне, як препарат порівняння (це було ще до війни, я вже давно не бачів Сармата у продажу). Коли вона зкорячилась від Сармату, я її запитав:
-Знаешь, почему львовское пиво офигенное, а донецкое *****? Потому что львовское производится на улице Джорджа Вашингтона, а донецкое на проспекте Ильича.

Та у меня нет такой одежды...
Візьми чувал, спочатку треба його випрати, як слід, попрасувати, а потім у дні дирку вирізаєш по розміру голови і усе готово. Можна одягати...

Знаешь, почему львовское пиво офигенное, а донецкое *****? Потому что львовское производится на улице Джорджа Вашингтона, а донецкое на проспекте Ильича.
Позаминулого року був я на цьому пивному заводі у Львові. Там є музей пива... Після екскурсії прямо у музеї пропонували покуштувати пива. Світле та темне... Класне пиво і те, і інше... В Харкові. вони трішки не таке. А у Львові, навіть, якщо береш в баклажці - смачне.

Назад
Зверху Знизу