Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Это то, що у тебя должно быть в голове, должно быть, но не факт що есть
А, зрозумів. Ви анатом? А я фахівець по паталогоанатомії і зрозумів із твоєї відповіді, що ти так називаєш те, що має у тебе бути в голові, але через його повну відсутність, вважаєш, що і у всіх інших його теж немає. Зрозумів. Дякую!

Я понимаю почему синяк беснуется...вчера была годовщина как их союзники начали Вторую Мировую войну. Он насмотрелся телевизору и понеслось...

ты ,наверно, думаешь, шо я против Бандеры? ошибка тогда,
Ну, пробач, тоді. Мабуть, я погано розумію московську мову.
та и друзья твои в Канаде наверняка за тысячи км от меня, в провинциях средоточения укродиаспоры
Херня все це при нинішних засобах пересування. Та й українська сучасна діаспора (хоча, через іїнє вкорінення, вже можна її вважати і не діаспорою, а корінною частиною населення українського походження) вже не так зосереджена в тих провінціях, які ти маєш на увазі. Особливо молодь, яка отримала добру освіту. Через це місця їхнього життя суцільно залежать від того, де знайшли собі роботу. І не тільки в самій Канаді, але й у США.

Хорошо, что ты зрозумів, я вот нихера не зрозуміл чего ты сказать хотел .
Кожному - своє. :-) Якщо не дано, так не дано... Значить, Господь образив, не дав розуму... Шкода.

а вас ****** в хероев макаю...
Уточни, в яких?

а вас ****** в хероев макаю...
Про морди. У нас морд немає. Це тільки вихідці із мордору можуть мати морди.
Хлопчик питає у батька: А це правда, що ******* пиво сраками п"ють?
Батько відповідає: "Та, ні. Це у них морди такі".
Ой, мається на увазі "с раками".

Слушай Жень, вот нахера ты это пишешь? Из-за того что я ***** и ты споришь из принципа? Или ты на самом деле эту бандеровскую сволочь боготворишь и пытаешься как-то оправдать?

Я пишу о фактах. Исключительно о фактах. Для меня Бандера - один из национальных лидеров в украинской истории, УПА - борцы за украинскую государственность против всех в неравных условиях.
Говорить мне про бандеровскую сволочь бесполезно.
Для тебя путин - бох, для меня он - ***********, враг и военный преступник.

Все уже доказано до нас :). И если до тебя до сих пор не доходит, то это старческий маразм, доказывать нехер...
Доказано шо все жители запоребрика - ****уально озабоченные микроорганизмы. Ты с этим согласен?

Назад
Зверху Знизу