Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
что тут про аккордеон кнопочного типа из процитированного?
Наявність перемикачів регістрів притамання виключно для аккордеона.

на профи-баянах они есть.
Справжні профі-баяни мають ліву розкладку не із готових аккордів, а так звану "виборну". І ніколи баянисти не використовують баяни з перемикачами регістрів. А ось ті, баяни з перемикачами регістрів і звичайною лівою розкладкою з готовими акордами музиканти ніколи не називають свій інструмент баяном, називають його акордеоном.
В кнопкових акордеонах або баянах 67 кнопок в правій клавіатурі (без допоміжних рядів), в акордеоні 41. Через це в акордеонах придумали робити перемикачі регістрів, що дають більш широкі можливості у використанні регістрів, перемикання яких змінює висоту (на октаву вище або нижче) і тембр звучання. Та навіть без наявності регістрів у аккордеона звучання зовсім інше, ніж у баяна.

Останнє редагування:
Наявність перемикачів регістрів притамання виключно для аккордеона.

да ладно ...
тогда все пятирядные баяны - строго аккордеоны ...
а это мягко говоря не так.
в общем, чаще всего взаимозаменяемые понятия.

Справжні профі-баяни мають ліву розкладку не із готових аккордів, а так звану "виборну". І ніколи баянисти не використовують баяни з перемикачами регістрів. А ось ті, баяни з перемикачами регістрів і звичайною лівою розкладкою з готовими акордами ніколи не називають свій інструмент баяном, називають його акордеоном.

да ладно - 2.
есть баян готовый, есть готово-выборный.
т.е. есть переключатель с "готовой" раскладки на "выборную".
и готово-выборные есть далеко не профи-баяны ... "Рубины", у примеру ...
чи не профи-баян. тем не менее Рубин-5, Рубин-6, Рубин-7 - готово-выборные.
сами посудите, если в музыкальных школах преподавали готово-выборный баян, детям покупали сразу "профи"-серию что ли?
я сам учился по этому курсу - готово-выборного баяна.

здесь могу только лишь согласиться с тем, что выборка могла быть среди баянов только лишь.
но никакой корреляции с наличием регистровых клавиш справа и количеством рядов справа это не имеет.

В кнопкових акордеонах або баянах 67 кнопок в правій клавіатурі (без допоміжних рядів), в акордеоні 41. Через це в акордеонах придумали робити перемикачі регістрів, що дають більш широкі можливості у використанні регістрів, перемикання яких змінює висоту (на октаву вище або нижче) і тембр звучання. Та навіть без наявності регістрів у аккордеона звучання зовсім інше, ніж у баяна.

да конечно ...
про то, что есть разного диапазона баяны и аккордеоны, вы не слышали?
это ж не полноформатное фортепиано ...
есть модели для детей, есть средние, есть профи. диапазон разный.
там по определению не может быть равное количество кнопок, поскольку укладывается разное количество октав.

звучание отличить можно, да ... скажем так, чаще всего можно ...
но это по картинке-демотиватору вы никак не могли сделать ... ;)

как и, собственно, не понимаете, что регистры не работают строго как октаверы ... )))

тогда все пятирядные баяны - строго аккордеоны ...
Якщо справжньому музиканту із заплющеними очами зіграти спочатку щось на баяні, а потім ту ж саму мелодію на акордеоні (навіть без перемикачів регістрів) то він безпомилково відрізнить де баян, а де акордеон. Обдурити його можна тільки в тому випадку, якщо зіграти цю ж мелодію на акордеоні, який має регістр баянного звучання і його вмикнути. Тепер зрозуміло?
На баяні з п"ятирядною ("ленінградською") кнопковою правою клавіатурою ніколи не було перемикачів регістрів. Бо, Стерлігову, або іншому російському майстру це і в голову би не прийшло. А німцям, які винайшли трьохрядну кнопкову клавіатуру це було зазвичай, бо вони були майстрами акордеонів.
П"тирядна розкладка правої клавіатури відрізняється від трьохрядної наявністю двох дублюючих рядів кнопок основної трьохрядної клавіатури.

Бідолашні кримчани... Турки залишають їх ні з чим у цьому сезоні. Путін дозволив відпочивати у Турції.

путин открыл Турцию лишь для того, чтобы затем закрыть ее (и не только ее, а вообще иностранный туризм на РФ) насовсем. Похожее наблюдалось почти сто лет назад, когда СССР был полупризнанным, в середине 1920-х.
Я думаю, что они уже подготовили ****** против своих соотечественников. Конечно, ИГИЛ возьмет на себя ответственность. Потом будет море обсуждений, и общественное мнение будут планомерно продолжать нагибать в сторону увеличения запретов на выезд из страны.

есть модели для детей, есть средние, есть профи. диапазон разный.
Так, дійсно. Я говорив про кількість кнопок при наявності 120 кнопок лівої клавіатури (тобто максимальної). А є ще на 80 басів (для дітей) і 120 басів - максимальний.

имеет полное право у нас называться просто баяном ...
Таким же чином *******, які не мали ніякого відношення до Русі, з бодуна почали себе називати "росія", так в Візантії називали Русь. таким же чином автомат, який розробили німці на чолі зі Шмайсером, ******* чомусь назвали "Калашніковим".

но это по картинке-демотиватору вы никак не могли сделать ...
Запросто. Бо, там відображено дуже багато перемикачів регістрів. Та й виробництво акордеону явно іноземне.

путин открыл Турцию лишь для того, чтобы затем закрыть ее (и не только ее, а вообще иностранный туризм на РФ) насовсем. Похожее наблюдалось почти сто лет назад, когда СССР был полупризнанным, в середине 1920-х.
Я думаю, что они уже подготовили ****** против своих соотечественников. Конечно, ИГИЛ возьмет на себя ответственность. Потом будет море обсуждений, и общественное мнение будут планомерно продолжать нагибать в сторону увеличения запретов на выезд из страны.
Може бути і такий варіант, як з підривом в Росії житлових будинків, а потім цим виправдали війну у Чечні.

про то, что есть разного диапазона баяны и аккордеоны, вы не слышали?
Є ще і басові баяни і акордеони. На них лівої клавіатури немає взагалі. Використовуються в основному у оркестрах. Є і баяни пікколо... Різновидів гармоній дуже багато. В тому числі і концертіно.

как и, собственно, не понимаете, что регистры не работают строго как октаверы ... )))
Звичайно, я нічого не розумію в цій справі, бо закінчив музичну школу по класу баяна.

Це Вам для загального розвитку на рівні дитячої музичної школи, бо мені вже набридло писати про прості речі.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

т.е. есть переключатель с "готовой" раскладки на "выборную".
и готово-выборные есть далеко не профи-баяны ... "Рубины", у примеру ...
чи не профи-баян. тем не менее Рубин-5, Рубин-6, Рубин-7 - готово-выборные.
Це все гівно я знаю. У мого педагога був виборний баян, який йому, як справжньому професіоналу зробили за індивідуальним замовленням у Тулі. Спеціально їздив. А оце усе гівно, це для рівня яких-небудь студій при Будинках культури.

но никакой корреляции с наличием регистровых клавиш справа и количеством рядов справа это не имеет.
Це висновок, чи бред? З чого Ви це узяли?

Останнє редагування:
Запросто. Бо, там відображено дуже багато перемикачів регістрів. Та й виробництво акордеону явно іноземне.

о ... дошли наконец-то до производителя ... )))

Є ще і басові баяни і акордеони. На них лівої клавіатури немає взагалі.

спасибо, КЭП ... ото я не знал ... :D

І, взагалі, назву баян придумав, якщо не помиляюсь, майстер Стерлігов.

Це все гівно я знаю. У мого педагога був виборний баян, який йому, як справжньому професіоналу зробили за індивідуальним замовленням у Тулі. Спеціально їздив. А оце усе гівно, це для рівня яких-небудь студій при Будинках культури.

интересно, а на чём детям учиться-то было?
у вас какой баян при обучении был?

у меня Рубин-6, а в музыкалке отобрал себе 7-й ...
вполне доволен был, кстати ...

Це висновок, чи бред? З чого Ви це узяли?

это моё мнение.

о ... дошли наконец-то до производителя ... )))
:іржач: А своє запитання забули, на яке дав відповідь? А я пам"ятаю. :іржач:
А може там на цьому акордеоні написано "Тульский", або "Кремінне"?

А те, що трьохрядна розкладка не була російським винаходом, а була, якщо не помиляюсь німецьким винаходом... А до цього назва була гармошка.

интересно, а на чём детям учиться-то было?
у вас какой баян при обучении был?
У мене свого не було, бо у батьків не було грошів. щоб придбати мені баян. Тому вчився на баяні, який був у сусідів. Називався він. якщо пам"ять не відшибло, "Україна". Згодом, вже на 3-ому році навчання мені батьки придбали "Тульский", найкращий на той час серед тих, що можна було придбати у крамниці. Він у мене і досі. Ті, хто після школи пішли навчатися до муз.училища, або до консерваторії іздили до Тули і замовляли собі за індивідуальним заказом баяни.
От такий, точно...
bayan-tulskiy-21631404.jpg

Останнє редагування:
:іржач: А своє запитання забули, на яке дав відповідь? А я пам"ятаю. :іржач:
А може там на цьому акордеоні написано "Тульский", або "Кремінне"?

А те, що трьохрядна розкладка не була російським винаходом, а була, якщо не помиляюсь німецьким винаходом... А до цього назва була гармошка.

понеслось вскачь.
какая разница, что чьим изобретением было?
речь шла о том, как сейчас называют эти инструменты.
и речь в том, что разница кнопочный аккордеон и баян - практически нивелирована сейчас.

У мене свого не було, бо у батьків не було грошів. щоб придбати мені баян. Тому вчився на баяні, який був у сусідів. Називався він. якщо пам"ять не відшибло, "Україна". Згодом, вже на 3-ому році навчання мені батьки придбали "Тульский", найкращий на той час серед тих, що можна було придбати у крамниці. Він у мене і досі. Ті, хто після школи пішли навчатися до муз.училища, або до консерваторії іздили до Тули і замовляли собі за індивідуальним заказом баяни.

мы просто занимались совершенно в разное время.
потому и вопрос мой некорректный. прошу прощения.

засим откланиваюсь ... завтра на работу.
сн.

и речь в том, что разница кнопочный аккордеон и баян - практически нивелирована сейчас.
Скажіть про це професіоналу... Засміють... Навіть у країнах СНД. А на заході взагалі не зрозуміють.

называлась эта земля - Слободская Украина, т е земли слободско-украинские, а не украинские,
и Слободская Украина- часть *******и, когда основная Украина под поляками была, т е До 1654
а Слободская Украина и ваша, основная Украина-просто частичные тезки, общее только в названии, как Белгород РФ И Белгород-Дн Одесской или Вашингтон DC И Вашингтон ШТАТ
:yahoo:
Ты давно бывал в сёлах области? Слыхал на каком языке там разговаривают?

Назад
Зверху Знизу