Статус: Офлайн
Повідом.: 87907
Повідом.: 87907
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти чого? Який там у Сибіру квас? Там квас - це бражка. Як нап"ються недоброженої, попадають, а із рота піна йде... Допоки не добродить...Так от я ж и хочу выяснить - бодяжили в Сибири квас или нет.
Значить бодяжили.Ти чого? Який там у Сибіру квас? Там квас - це бражка. Як нап"ються недоброженої, попадають, а із рота піна йде... Допоки не добродить...
Нічого. Старий конь борозди не зіпсує...Не, я для СБУ старый.
Ні, просто не могли дочекатися, коли брага до кінця добродить. А потім же чекати іще треба поки перегонять... От і пили недоброжену брагу...Значить бодяжили.
Рази шо в пещере тысячи черепов.Нічого. Старий конь борозди не зіпсує...
А ось, якби молодого завербували, то пропахав би на повну глибину, але тоді би не знайшли модера на цей розділ... А може би і знайшли, десь у кримській глибинці...
та я тебе и обратное могу найти
Весы - Прибор, механизм для определения веса
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
из лингвистов такие физикино ты ж вроде шаришь
Не в меру обожрался значить.Ні, просто не могли дочекатися, коли брага до кінця добродить. А потім же чекати іще треба поки перегонять... От і пили недоброжену брагу...
Під Брянськом бачив: лежить на дорозі мужичок, а із рота піна йде. Я став до людей звертатися тамтешніх, що треба викликати швидку допомогу. У людини піна з рота йде й непритомний... А вони сміються. Не чіпай його, проспиться і піде додому сам. Це він у кума був, а у кума окрім браги нічим було пригостити. Отак стояла брага, але не вистачило терплячки, допоки з неї вигонять *******.
Безмен за принципом дії - це пружинний динамометр із відповідно проградуйованою шкалою. Працює виключно у вертикальному стані і вимірює силу тяжіння.Безмены к ним относятся?
Отож.Не в меру обожрался значить.
По моей логике зачем ваще шото вращать? Тем более 800-литровую бочку.По твоей логике, два цилиндра, сделанные по размерам одного прямоугольника, только с разной стороной вращения, будут иметь одинаковый объем. А это не так.
Дуже цікаво. Я думав, що облазив увесь Крим, а ось про печеру тисячі черепів нічого не чув. Де така є?Рази шо в пещере тысячи черепов.
Ваще-то я про этот безмен: https://ru.wikipedia.org/wiki/БезменБезмен за принципом дії - це пружинний динамометр із відповідно проградуйованою шкалою. Працює виключно у вертикальному стані і вимірює силу тяжіння.
Говорят шо на Чатыр Даге. Я правда, там не был...Дуже цікаво. Я думав, що облазив увесь Крим, а ось про печеру тисячі черепів нічого не чув. Де така є?![]()
О! Я такого і не бачив за усе життя.Ваще-то я про этот безмен: https://ru.wikipedia.org/wiki/Безмен
Оце вона?Говорят шо на Чатыр Даге. Я правда, там не был...
А металл при этом не того? Расширение - оно иногда чревато. Особенно ежели неоднократное.Если увеличить радиус бочки, хотя бы на 1 см, то можно много "сверхнормативного" впихнуть![]()
У меня от деда остался. Правда, другой формы. но принцип вроде тот.О! Я такого і не бачив за усе життя.
Она.Оце вона?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Без утеплителя?Алюминий был тонкий, надо аккуратно его расширить. Внутри был утеплитель, а внешняя стальная оболочка, играла роль прочного корпуса.
Ну 800л, это с воздушной подушкой, по правилам.
Тада все равно врядли место для дополнительных 200 литров было бы...да хз, как там у вас. У нас, с ним.
доучись в ПТУ с которого тебя выгнали.
Залили 800 литров и еще осталось пространства в бочке на 150 литров. Я правильно понял?100-150 это только воздушная подушка. Реально утомлять начал.![]()
Температуру, вращение, изменение погодных условий, плотность и разность плотности сред, отпечатки пальцев.Да, именно так. Еще и t воздуха надо учитывать.
Предлагаю попугаями.Что измеряет градусник и как его отградуировать в "внесистемных единицах измерения веса" - кг.