Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:bye:

БТР-4Е постачали до Іраку. Були вони на озброєнні й у військових частинах, але не на передку. Зараз почали передавати їх на передок.Речь идёт о БТР-4Е, которые шлёпали для Ирака. Теперь шлёпают для ВСУ.
Я так и сказал.БТР-4Е постачали до Іраку. Були вони на озброєнні й у військових частинах, але не на передку. Зараз почали передавати їх на передок.

Я так и сказал.![]()
Они толком в боях не участвовали. Не знаю как с ПТРК, но со стволами пушек были серьёзные проблемы вплоть до судебных разбирательств.23 березня 2014 Національна гвардія України отримала 10 БТР-4 з колишньої іракської партії, 12 квітня 2014 року почалося відвантаження 42 машин забракованих за Іракським контрактом (29 БТР-4Е, 5 БТР-4К, 6 БММ-4С і 2 БТР-4КШ).
Збройні Сили України — 78 одиниць БТР-4,станом на 2018р
... барышни ...
Она, кстати говоря, оперная дива. Что, жабка давит из-за проблем страны-изгоя?Раньше шпионов расстреливали и ничего, а сейчас из-за тройного агента скрипаля вой такой, что блевать хочется.
Прикольно будет, если твои предки во времена Севастопольской компании предали царя-батюшку.За сдачу агентурной сети не то, что его с дочерью, но весь род до седьмого колена вырезать нужно
Ці прізвища прикро читати. Наші люди вмирали на чужій війні.До речі, щодо "слави русскава аружия".
Просто почитайте прізвища ветеранів:
Пам"ятаю, що бачив ролік, коли сепари роздивлялися захоплений ними БТР-4Е на блок-посту. Він стояв повністю на пробитих колесах...Они толком в боях не участвовали. Не знаю как с ПТРК, но со стволами пушек были серьёзные проблемы вплоть до судебных разбирательств.