пьяный боцман
П
чего это нельзя? можно послать.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Похоже, Трампушко не нравится россиянину Явлинскому.Хельсинки-2018: потерявшие будущее⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В принципі він правий, бо Трампу таки загрожує безславний кінець, через це він з усіх сил робить відчайдушні кроки...Похоже, Трампушко не нравится россиянину Явлинскому.

Всё верно:

Але мені його кроки подобаються.В принципі він правий, бо Трампу таки загрожує безславний кінець, через це він з усіх сил робить відчайдушні кроки...
Він змушений робити ці кроки, через тиск сенату (прийняті nрішення та закони ) та однопартійців, бо США правова держава й усі функції президента розписані по буквах.Але мені його кроки подобаються.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Але Обама добре витримував тиск Сенату. Про його однопартійців нічого казати не буду.Він змушений робити ці кроки, через тиск сенату (прийняті nрішення та закони ) та однопартійців
На початку агресії РФ сенат не був одностайним у прийнятті конкретних рішень, бо не розуміли як слід усі події. що відбувалися в Україні пов"язані с російською агресією. Та й Обама "дотягував" власний строк перебування на посаді.Але Обама добре витримував тиск Сенату. Про його однопартійців нічого казати не буду.
Звичайно.До того ж у Конгресі періодично виникає не просто опозиція, а двопартійна опозиція діям Трампа. А впоратись з обома партіями одночасно неможливо навіть з повноваженнями президента США.
Офіційний Київ постійно підкреслює, що має в США підтримку не лише чинної влади, але й опозиції. Сьогоднішнє голосування знову продемонструвало: двопартійна підтримка не просто є, вона одностайна як ніколи.
"Це рішення демонструє дуже широку двопартійну згоду і в Палаті представників Конгресу, і в Сенаті, про те, що Сполучені Штати мають посилити санкції (проти Росії)", – заявив під час дебатів глава комітету у міжнародних справах, конгресмен Ед Ройс. Санкції "спрямовані проти тих речей, які є важливими (особисто для Путіна)", – цитує його Bloomberg. "Адміністрація (Трампа) воліла би здаватися другом Путіна. Але правда полягає в тому, що Путін – не наш союзник", – підтримав його лідер демократів у профільному комітеті Еліот Енгел.
Спротив Росії об’єднав ідеологічних противників в американському парламенті; навіть ті, хто волів би не надто сваритися з Москвою, нині змушені підтримувати більшість у цьому питанні.
Не перевосритівать, а так, пинать.Вы что , ватницу перевоспитывать собрались? Ну ейбогу дети!
Там уже, по ходу, возрастные изменения. .

Вы что , ватницу перевоспитывать собрались?

пЫздить не пробовали? Говорят обычно помогает