Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ще раз прошу звернути увагу. За ніч (в Україні) ми трохи відстали. Тому ще раз прошу підтримати. Голосувати, як виявилось, можна хоч і не безкінечно, але багаторазово.
Час ще є до 15:00 сьогодні.
Ну, в таком случае и обсуждать особенно нечего.Другое дело, что решение еще не принято, ну так никто и не утверждает, что его УЖЕ приняли.
Доброго дня, українці!
Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сім'ї!
МИ всі одна сім’я,
ЄДИНА ми РОДИНА!
Мільйони різних Я
А разом - УКРАЇНА!
![]()

о, да, это так важно...

Отож, свою історію не знають, але до нашої чіпляються. Це ж з серії "А чО там у хАхлов".Скоропадській - наша історія
Да ти шо?Это Сайт Помойка
Навіть, якщо він зробив передрук?
Звичайно, важливо... А як ти думав... Так відчуваєте вже запоребриком цей тиск...по ссылке:
"Мне кажется, что это решение – своего рода возможность для Украины усилить давление на Российскую Федерацию через экономические рычаги", - отметила эксперт.
"Своего рода возможность" - о, да, это так важно...

А хіба ж справа у назві сайту? Я думав, що справа у тому про що матеріал надрукований на ньому.тогда зачем давать ссылку на сайт помойку?![]()

Так українська культура й руська - це одна й та ж культура... На відміну від російської...При существовании у нас и свободном развитии русской и украинской культуры