Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Доброго вечора, хунта!

Шо ви з тими москалями, най їх качка копне ...

П'ятниця же ...
Отож... Доброго вечора!
Многие россияне под воздействием СМИ говорят,что в Украине голод ! Вот сосед и попросил его снять для РУССКИХ

Ну, раз оголосили сьогодні п"ятницю...

4acejg.webp

Сьогодні - день народження Олени Куліш, яку разом із її чоловіком Володимиром у серпні 2014 року розстріляли бойовики "ЛНР" за те, що вони носили їжу захисникам Луганського аеропорту.
Олену та Володимира витягли з їхнього будинку на очах старенького батька Олени, щоб розстріляти.
ghh0fa.webp

Також розстріляли собак, яких рятувало подружжя від голодної смерті. А в їхньому будинку облаштували свій "штаб", привласнивши всі речі.

Вічна і світла пам'ять!

Арендаторы приехали нагнуть арендодателей? - Китай ввел в Россию эшелоны военной техники!

На страничке под этим видео на трубе есть ещё)))

Доброго дня хунті!:україна:

====================================

Не можу повірити, що там немає українського сліду)))

fb8deg.webp

Доброго дня хунті!:україна:

====================================

Не можу повірити, що там немає українського сліду)))

fb8deg.webp

:D

В каком то кино, не помню название, чуваки жили-жили испокон веков на территории современой Украины. А потом чего то случилось (давно смотрел, детали не помню) и они собрали манатки свои и пошли и пошли и пришли на территорию современной Англии каким то образом. Остались там и стали жить-поживать вобчем :D

В итоге один из тех чуваков кто то стал то ли королем англицким то ли что то типа того. Так чта след явный

пришли на территорию современной Англии каким то образом. Остались там и стали жить-поживать вобчем

А там і насправді був українські слід.

Хлопці, я не можу в інше повірити! А саме, як москаляки це пропустили і не звинуватили, як завжди у всьому *хАхлов))))

Хлопці, я не можу в інше повірити! А саме, як москаляки це пропустили і не звинуватили, як завжди у всьому *хАхлов))))
А відповідь дуже проста - вони не знають історії:D

P.S. Вони взагалі-то нічого не знають, але то таке. Головне - :молись::молись::молись::піп:

З Північної Африки після сильної піщаної бурі вітром принесло частки піску. Пісок змішався зі снігом і місцями пофарбував його в жовтий колір. Відгадайте, що з цього приводу написали в ордло??? Правильно, винуваті, як завжди укри!:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З Північної Африки після сильної піщаної бурі вітром принесло частки піску. Пісок змішався зі снігом і місцями пофарбував його в жовтий колір. Відгадайте, що з цього приводу написали в ордло??? Правильно, винуваті, як завжди укри!:D
Тю, а хто ще?
Земля жовтого кольору, небо блакитного - суцільний прапор укрофашистів!:україна:

Назад
Зверху Знизу