Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
А як ******* істерили з того приводу. що Таїланд, начебто, відмовився від контракту на виготовлення "Оплотів". Завод Малышева отправил танки. Но на экспорт (фото)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)

Ролик посвящён разоблачению очередного мифа о населении России. Официальная статистика утверждает, что население нашей страны 147 млн. человек, что с лёгкостью опровергается простыми расчётами.

Кто бы еще объяснил-почему в подъездах постоянно валяются пузырьки от стандартных русских напитков и шприцы и потребляют их стандартные русские с украинскими фамилиями? И от чего при поездке от Киевской до Желярди я вижу стандартные русские дома?
З.Ы. У кого это пердак от моего поста рванул ,что до Полей эхо долетело?

Кто бы еще объяснил-почему в подъездах постоянно валяются пузырьки от стандартных русских напитков и шприцы
в моем подьезде такого нет. а в твоем - есть. совпадение? не думаю.

и потребляют их стандартные русские с украинскими фамилиями?
а прут - это твоя фамилия в честь украинской реки? буду знать.

:рл:
ой, всё

Привет:D
Конечно закончилось:( Ты разве не слышала, что 10тыс ГАИшников сокращают?
Это раньше было - ******** выдали и крутись как можешь...

я даже про ДОИшников не слышала, а ты мне про ГАИшников:D

А что теперь будет вместо гаишников?:) И где деньги возьмут на это? МВФ?;)

Путін запропонував українським військовим забрати кораблі з Криму.
Більше читайте тут:

Просто тебе повезло.
:незнаю: или "тебе повезло"
почему ты не рассматриваешь другие варианты?

З.Ы. Почему стандартные свидомые всегда сливаются на #самдурак?

в моем посте не было "#самдурак" :незнаю: То ты сам придумал. Может, самооценка низкая или еще что - покопайся со своим психотерапевтом...

Кто бы еще объяснил-почему в подъездах постоянно валяются пузырьки от стандартных русских напитков и шприцы и потребляют их стандартные русские с украинскими фамилиями? И от чего при поездке от Киевской до Желярди я вижу стандартные русские дома?

Украина применяет против прута химическое ******. Карательная операция под ободком унитаза и в подьезде прута.

Путін запропонував українським військовим забрати кораблі з Криму.
Більше читайте тут:
Це дуже цікава інформація. Бо, складається враження, що міжнародні суди досить успішно розглядають позови України щодо цього питання. Й тепер, росіяни заволали. що наша військова техніка. яка досі перебуває в Криму, начебто знаходиться в жахливому стані. Ще б пак... Використовували її як донорів, а тепер хочуть повернути металлобрухт...

– Щоб закрити тему Криму. Там досі наші кораблі. Є бодай якась крихта шансів, що так чи інакше ці кораблі можна буде звідти повернути? Не у вигляді металобрухту.

– На жаль, там практично залишився весь бойовий склад кораблів, за винятком нашого флагмана і СДК "Юрій Олефіренко". Подані нашим Міністерством закордонних справ відповідні позови. І нещодавно до нас приїжджала група з Міністерства юстиції щодо надання позову до міжнародних судів. Ці всі питання опрацьовуються, і я впевнений, що дійдуть до логічного кінця.

– Давайте одразу з’ясуємо: яким має бути цей логічний кінець? От уявімо: ми подаємо позов проти Росії, припускаємо, це суд. Припускаємо, ми цей суд виграємо, а росія, принаймні, ми розуміємо, вона не віддасть ці кораблі, тому їй і раніше було начхати на суди, їй і надалі буде начхати на суди. Україна відповідно може що? Блокувати активи Росії? Ми можемо отримати, в кращому випадку, компенсацію в грошах, блокуючи російські активи за кордоном?

– По-перше, кораблі стоять окремо. Їх виділили як техніка іноземної держави. Але за нашими даними, вони існують як донори…

– ...їх розукомплектовують?

– ...їх розукомплектовують, так. Ми маємо певні дані щодо коефіцієнту технічної готовності кораблів Чорноморського флоту. Як бачите: у них постійно курсує «сирійський експрес», великі десантні кораблі постійно йдуть на переході морем. Вчора заходило 4 корабля на переході морем: туди або туди. І той же самий наш "Костянтин Ольшанський, який такий же проект 775, він використовується як корабель-донор. Ті самі "Тернопіль", "Луцьк", вони використовуються для їхніх малих протичовнових кораблів. Ті, які зараз несуть, як кажуть, вахту, в районі наших газових родовищ. Я впевнений у тому, що дипломатичними зусиллями, зусиллями міжнародної спільноти ми все ж таки доб’ємося якогось варіанту вирішення цієї проблеми: або компенсації в грошовому еквіваленті, або поверненням цих кораблів, але в тому складі, якими вони були. Є ж уже, пам’ятаєте, такі випадки, коли заарештовували майно Росії і за кордонами Росії. Це той же самий бриг "Сєдов", чи, мабуть, у Швейцарії арештовувався. Той самий літак у якомусь аеропорту, тобто багато є важелів, які могли б натиснути на керівництво Російської Федерації.

ps. я кстати нашел тут парочку кандидатов - русских ****** с украинскими фамилиями:
fghf8b.webp

hgacb3.webp

9cdajj.webp

прут, эти - твои знакомые русские наркоманы с украинскими фамилиями?

Назад
Зверху Знизу