Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
когда будет трибунал в Гааге?
перший позов проти Росії Україна направила до Європейського суду з прав людини в березні 2014 р. через анексію Криму. Нині в цьому суді знаходяться 4 великих позови (зокрема і з приводу російської агресії на Донбасі), які поповнюються новими свідченнями і доказами. Українська сторона готує ще позов стосовно заборони Меджлісу і дискримінації кримськотатарського населення Криму. Крім того, до Європейського суду подано близько 800 позовів громадян України - вимушених переселенці з Криму і Донбасу. (Не варто забувати і про позов проти РФ родичів пасажирів, загиблих у катастрофі авіалайнера МН-17, який був збитий над Донбасом 17 липня 2014р.).

Плюс у тому, що індивідуальні позови швидше розглядатимуться, ніж міждержавні. Мін'юст створює систему юридичної допомоги по оформленню таких заяв у європейські судові інституції. І в цій ситуації йдеться про захисті прав і компенсації збитків 1,8 млн. внутрішніх переселенців, які постраждали від російської агресії.

Крім того, низка українських компаній («Приватбанк», «Укрнафта», аеропорт «Бельбек», Stabil, Everest Estate і Ощадбанк) направили шість позовів проти Росії в міжнародні судові інстанції (третейський суд в Гаазі, Стокгольмський арбітражний суд) стосовно захисту їхньої власності в окупованому Криму.

За попередніми підрахунками агентства Bloomberg, на початку нинішнього року загальна сума взаємних позовів України і РФ в міжнародних судах становила близько 100 млрд. доларів. Причому, значна частина цієї суми оспорюється в рамках судової справи (почалося в 2014р.) між «Нафтогазом України» і «Газпромом» у Стокгольмському суді. Натомість у Високому суді Лондона розглядається справа про «кредит Януковича» в 3 млрд. доларів

Мои знания простираются на красный диплом одного из лучших украинских ВУЗов. В котором я не пиво пил и не штаны просиживал, а 5 лет учился.
:рл: Бльа-а-а-а...Его даже "красный диплом одного из лучших украинских ВУЗов" не смог вылечить от банального идиотизма...

А про вас я ничего не говорил. Я только за себя могу сказать :D Кто из вас ***** - сами решайте. В узком интимном кругу. Мне девушки нравятся. И я им.

Из нас ***** это ты, пора уже запомнить...

А про вас я ничего не говорил. Я только за себя могу сказать :D Кто из вас ***** - сами решайте. В узком интимном кругу. Мне девушки нравятся. И я им.
:рл::рл::рл: Пидары не имеют никакого отношения к ****уальным меньшинствам.

когда будет трибунал в Гааге?
Україна і росія вперше зійшлися в судових баталіях. Тут все не менш гібридно з точки зору пересічної людини. Ми звинувачуємо Москву у фінансуванні тероризму, бо юрисдикція суду не дозволяє звинуватити в агресії. Ми вимагаємо визнати утиски за національною ознакою у Криму, але передбачаємо, що приписи суду росія ігноруватиме. Українська делегація наголошує, що перші слухання в суді ООН – це лише початок цілої низки судів. І цей початок для нас не поганий.
Як повідомляв 5.UA, рішення Міжнародного суду ООН у справі "Україна проти Росії" наблизило момент притягнення Кремля до відповідальності за його протиправні дії міжнародного масштабу, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну-ну. И что эти союзники сделали? Что они сделали, чтобы не допустить передачу Крыма? Язык в очко засунули? Списанный хлам вместо вооружения дают? За деньги? Похвально. Говорят, и кредитами помогают. Аж на мильярдик в год. Позорные союзнички. Немцы хотя бы уважение какое-то вызывали... А эти? Жалкая пидарасня.
:рл::рл::рл: Ты вообще понимаешь, что только поддержка запада даёт возможность существовать Украине в войне против России?
На, кушай бананашку. Говорят, в них много чего-то полезного.

Porucznik Jebłoński;60739167 сказав(ла):
Что там уважаемого?
Тссс... ровно за подобный вопрос - пролетавший мимо пингвин завалил меня сначала предупреждениями, а потом вечным баном

А про вас я ничего не говорил. Я только за себя могу сказать Кто из вас ***** - сами решайте. В узком интимном кругу. Мне девушки нравятся. И я им.

Якщо ти русскій, значить *******. Не має значення, активний чи пасивний.
У вас, русскіх, це генетичне.

• Це лайк!
Реакції: 3rx
Немцы хотя бы уважение какое-то вызывали

согласна, вызывают хотя бы тем, что открыто воевали, не то что гниды-*****ы, исподтишка и корча из себя дурачков, прикидывающихся не при делах

Назад
Зверху Знизу