Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Президент Франции Франсуа Олланд на сегодняшнем пленарном заседании Парламентской ассамблеи Совета Европы сообщил об отмене визита президента РФ Владимира путина в Париж.
путин не едет в Париж ?
Ну и правильно, зачем такой прекрасный город ***лом марать.

Крутой у вас депутат:D попросил Президента Франции, и тот не смог отказать:)
Ну, до мэра Геническа ему ещё ходить и ходить по большому. :D
1452010984_9.jpg

Да это Оланду еще повезло, что попросил... а ведь мог и по морде потребовать:ги:

Та не, требовать - это как раз к ватным депутатам.

путин не едет в Париж ?
Ну и правильно, зачем такой прекрасный город ***лом марать.
У меня складывается впечатление, что он уже элементарно бздит ездить в Европу. Типа он приедет туда, а тут раз - и в Гааге вдруг завелось уголовное дело по Сирии и(или) боингу и выдана санкция на его арест. И дяди с автоматами такие: "Владимир Владимирович, пройдёмте в воронок!"

А потом через пару дней разбирательств подавится печенюшкой. Как Милошевич :D
0_135b58_6d7c5126_XL

Да нет... все буднично :D
9cf112149936d33fff24c206ba0ff594.png
:D
Хлебные нормы уже утвердили?:)

Так кто кого моканул: Оланд путина или Пуйло Оланда?
Не врублюсь никак.

у баскова некрасивые ноги

В сортах ****а не разбираюсь. Образования не то...
Спочатку розберись хоча би з гівном, а потім вже переходь до високих матерій. А щодо твоєї освіти, то відчувається що його переоцінюєш. І тут я пригадав "Собачье сердце". Дуже мені нагадуєш одного дуже впевненого в собі героя цього фільму.

Осталось определиться сколько попы платят в бюджет, ну чтобы понять их значимость для МО Украины.
Ти спочатку піди добровольцем в зону АТО. Там тобі все розкажуть і покажуть скільки українські парафії допомагали безпосередньо бійцям... А, якщо сидиш дома на дивані і обіймаєш клаву... тоді не зможеш зрозуміти бійців, які повертаються додому у своїй більшості віруючими людьми. І знав би тоді як військові капелани безпосередньо на бойових позиціях допомагають бійцям. (погугли "військові капелани у зоні АТО"). Та для тебе це недосяжні знання. А якщо б був розумною людиною, то прогуглив би "Як українські парафії допомагають військовим"і тоді б стулив би свої пельки і не задавав би подібних запитань... Та й почитай хоча би оце:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
хоча в мене є дуже великі сумніви, що в силу свого совкового менталітету зможеш це зрозуміти...
Школы действительно бюджетные организации
Не всі школи зараз є бюджетними організаціями. Є і приватні школи... :-)
Так нехай люди курять, п'ють, єбуться у сраку якщо це їм потрібно. Так?
Ну, якщо ти цього бажаєш, то я тобі не можу цього заборонити... :-)
И у кого по твоему "виникла ностальгія по партзборам КПРС"? У меня? Шо ты там такое куришь?
Я курю "Прилуки-класичні". А ти я бачу борець з опіумом для народу... Молодець! :-)
Скільки котів сьогодні упіймав? :D

Останнє редагування:
Екс-міністр Великої Британії, член Консервативної партії Ендрю Мітчелл у ході дебатів у парламенті порівняв удари російської авіації в Алеппо з ******ськими бомбардуваннями під час громадянської війни в Іспанії. Про це повідомляє ВВС.

Як зазначається, консерватор назвав дії Росії варварськими і хуліганськими, а також звинуватив її у вчиненні військового злочину – бомбардуванні гуманітарного конвою ООН.

"Вони (росіяни) руйнують Організацію Об'єднаних Націй та її здатність діяти так само, як німці та італійці знищили Лігу Націй у 1930-х", – цитує слова Мітчелла видання Independent.

Нагадаємо, російське МЗС різко відреагувало на заяву держсекретаря США Джона Керрі про військові злочини Росії і режиму Асада в Сирії, зокрема, під час бомбардування кварталів з мирними мешканцями в Алеппо.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу