Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда. - Part 8

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
А по поводу пукина, если вы его хвалите, а потом через минуту пишите, что будете уезжать, чтобы ваши дети жили в нормальной стране, то одно с другим не стыкуется по-моему

да у него понятие логики отсутствует напрочь
я піталась ему єто обїяснить, но - игнор подкрался незаметно:)

Это 3,14здец какой-то.ГДЕ????????? в том законопроекте 12 лет???????:confused:

Ыыыыыыыыыы... *****ня сама себя пугает? :іржач:

2. Внести зміни до таких законів України:
1) Кримінальний кодекс України (Відомості Верховної Ради України, 2001 р., № 25 – 26, ст. 131 із наступними змінами):
доповнити статтею «110¹» наступного змісту:
«Стаття 1101. Використання історичної назви території України та похідних від неї слів в якості назви або синоніму Російської Федерації, використання такої назви для позначення сучасної території Російської Федерації чи будь-якої її частини
1. Використання історичної назви території України та похідних від неї слів в якості назви або синоніму Російської Федерації, використання такої назви для позначення сучасної території Російської Федерації чи будь-якої її частини, в офіційних документах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, публічних виступах посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, при висвітленні будь-якої інформації та створенні інформаційних матеріалів про Російську Федерацію засобами масової інформації та інформаційними агентствами, в навчальних, картографічних, довідкових, енциклопедичних виданнях, в оголошеннях, рекламі, на вивісках, на дорожніх покажчиках, в поштових відправленнях, в аудіовізуальних творах що розповсюджуються українськими мовниками та в інших сферах де застосовується офіційна назва Російської Федерації, –
караються штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
2. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або вчинені повторно, –
караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Слабохарактерный...:rolleyes: не могу себе не в чем отказать :D

Жень, если ты воткнёшь из-за своего курения, знай: я называю тебя самыми плохими словами. И никогда не буду о тебе вспоминать. :узі:
Мне, ***ть, Микельки мало, да.

Ыыыыыыыыыы... *****ня сама себя пугает? :іржач:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дык я сам прикуел,3 раза перечитал этот законопроект.На риа новости правда, уже потерли, уже токо штрафовать.
ыыыы

Бгг. Ты б ещё на китайском сюда запостил. Тоже типа оригинал.

Ну, турки, как минимум, слова Аксенова услышали.

"Подписано время назад, два очень важный документ. Во-первых, Черноморский Республика Крым Организации Экономического Сотрудничества в меморандум о сотрудничестве, подписанного между ними. Во-вторых, международное крымско-турецкой основателя договора Бизнес Союза. В самом деле, турецкие бизнесмены в Крыму от $ 12 млрд

Они хотят, чтобы сделать больше инвестиций. здоровье, туризм, энергетика, строительство, мебель, запчасти и готовятся инвестировать в текстильной промышленности. "

Открою тебе тайну... мужики по жизни сплетники еще хуже женщин
Ну... кроме меня конечно...

не, то я тебе открою тайну - сплетничают не мужики, а особи с мужскими половыми признаками, но это не делает их мужиками.

Назад
Зверху Знизу