Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда - part 22

• Автор теми Автор теми lichiy
  • Дата створення Дата створення
Была б для шишек вторая голова...
Отака? З вухами?

988955_1555541571396024_6594971178250220788_n.jpg

Ну, у путина тоже одна. А ничё, к успеху идёт пацан. :ги:
Ну , у него много голов, вернее членов - в Думе, СовФеде, и тд и тп.... Он их расставил как ударник барабаны - а жизнь по ним мелодию грустную выбивает....

Ну , у него много голов, вернее членов - в Думе, СовФеде, и тд и тп.... Он их расставил как ударник барабаны - а жизнь по ним мелодию грустную выбивает....

Он по ним звОнит. :D:D:D

Как вчера оказалось.

А Холм, где похоронен король Русский Даниил Галицкий?
Та і Холм...

Трішки гумору. Тут деякі расєяні мені намагалися щось довести, що я не такою мовою з ними розмовляю... Згадав один випадок з гумористичного порталу:

Хочеш па-рускі ?
Зона АТО. Наші дні. На блок-пості стоїть вусатий укр зі свинцевими очима, який вже другий рік на війні. Тут до посту підвалює крутецький джипяра, за кермом сидить молодий, борзий чувак в спортівному костюмі, курить дорогу сігарєтку, в салоні волає шансон, а поруч на передньому сидінні возлєжит модна губастінька тьолка в лисячому полушубку.
Укр зупиняє джипа і на всякий случай удобніше поправляє автомат.

Укр (ввічливо, але сухо): - Доброго дня! Вийдіть з машини і покажіть документи, будь ласка.

Чувак (ахуєвшим голосом): - Чьобля?! Шо ти сказал? Ніпанімаю... Павтарі!

Укр (строго): - Вийдіть з машини і покажіть свої документи! Будьте ласкаві...

Чувак (кривляючись): - Танубля... Ніпанімаю я вашу мову. Будьтє што?!

Укр (тихо, льодяним голосом): - Шановний водій, будьте ласкаві, вийдіть з машини і пред'явіть документи...

Чувак (нагло): - Ооо, шановний, гии... Ета как?! Карочє, ваєнний, я вашу мову бидляццкую ніпанімаю, гаварі па русскі!

Укр (спокійно): - Добре, хочеш по-русскі, не вопрос!

Боєць передьорнув затвор автомата, різко відчинив дверцята джипа, схопив за загривок ахуєвшого водятєла і одним ривком витяг його з-за керма. Потім мовчки завалив його мордою в грязюку, наступив бєрцаком на спину і приставив дуло автомата до потилиці.

Укр: - Документи, ссука! Рахую до трьох і стріляю без попередження після слова "три"! Па русскі, падло, буде тобі па русскі...

В салоні все так же волає шансон, тьолка абсолютно равнодушна до проісходящого, вона демонстратівно відвернулася в інший біу і мовчки курить у відчинене вікно.

Чувак обісцявся і плаче, просить не *******, протягуючи солдату лопатнік з документами і пачкою різних купюр в ньому, а холодне зимове сонце з цинічною усмішкою спокійно споглядає за цим дійством з блакитного, холодного неба...

Богдан

Так по всем звонит. Только не все слышат.
Может это и хорошо, спать спокойнее.
Да. Я завидую таким людям.

Та і Холм...

Трішки гумору. Тут деякі расєяні мені намагалися щось довести, що я не такою мовою з ними розмовляю... Згадав один випадок з гумористичного порталу:

Хочеш па-рускі ?
Зона АТО. Наші дні. На блок-пості стоїть вусатий укр зі свинцевими очима, який вже другий рік на війні. Тут до посту підвалює крутецький джипяра, за кермом сидить молодий, борзий чувак в спортівному костюмі, курить дорогу сігарєтку, в салоні волає шансон, а поруч на передньому сидінні возлєжит модна губастінька тьолка в лисячому полушубку.
Укр зупиняє джипа і на всякий случай удобніше поправляє автомат.

Укр (ввічливо, але сухо): - Доброго дня! Вийдіть з машини і покажіть документи, будь ласка.

Чувак (ахуєвшим голосом): - Чьобля?! Шо ти сказал? Ніпанімаю... Павтарі!

Укр (строго): - Вийдіть з машини і покажіть свої документи! Будьте ласкаві...

Чувак (кривляючись): - Танубля... Ніпанімаю я вашу мову. Будьтє што?!

Укр (тихо, льодяним голосом): - Шановний водій, будьте ласкаві, вийдіть з машини і пред'явіть документи...

Чувак (нагло): - Ооо, шановний, гии... Ета как?! Карочє, ваєнний, я вашу мову бидляццкую ніпанімаю, гаварі па русскі!

Укр (спокійно): - Добре, хочеш по-русскі, не вопрос!

Боєць передьорнув затвор автомата, різко відчинив дверцята джипа, схопив за загривок ахуєвшого водятєла і одним ривком витяг його з-за керма. Потім мовчки завалив його мордою в грязюку, наступив бєрцаком на спину і приставив дуло автомата до потилиці.

Укр: - Документи, ссука! Рахую до трьох і стріляю без попередження після слова "три"! Па русскі, падло, буде тобі па русскі...

В салоні все так же волає шансон, тьолка абсолютно равнодушна до проісходящого, вона демонстратівно відвернулася в інший біу і мовчки курить у відчинене вікно.

Чувак обісцявся і плаче, просить не *******, протягуючи солдату лопатнік з документами і пачкою різних купюр в ньому, а холодне зимове сонце з цинічною усмішкою спокійно споглядає за цим дійством з блакитного, холодного неба...

Богдан
******* у Львови , йидэ на трамвае - маскируется ... Но надо узнать жэ ш. Тут кондуктор подходит, - он у него ,- Панэ кажыть , колы будэ остання останивка?
Кондуктор ,- чэрэз дви зупынки, а вот ты Москалику вжэ прыйихав!

Купили бы за 10%, за 5%. Уверена, что продали бы.

Мадям, я понимаю шо вам хочется тут наебать всех.... но.

Вначале надо доказать, что вы имеете право на претензии от всего СССР, а не от "в части РСФСР".

Слышали про такую богодельню.

Я внятно выразился?

Начинайте.

"Не верю!" (с)

Назад
Зверху Знизу