altecll
A
Гости из РФ, а с каким чувством вы ожидаете в ближайший понедельник открытие банков, обменок, а также разных бирж?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Спите спокойно) Я вам могу сообщить, если надо.
Т.е. вы хотите сказать, что вбросы - это хорошо, а отвечать за вбросы это плохо?![]()
Если трезвый, то да...
Но после 10 p.m. на видео товарищ доктор вполне мог быть подшофе
Российский наемник «ДНР» заявил, что идет охотиться на «салоедов». Видео
Вы уверены, что это вы со мной?да как-то больше связка вышиватник-зановоросия заинтересовала
тепер чекають може і їм хтось шматочок сала, або конхфетку дасть...
Харьковчане, может ещё кто не знает, так вот телефончик куда звонить при случае фактов сепаратизма и др.
Круглосуточная горячая линия СБУ в Харьковской области 7003450:
Суббота...?Есть непонятная полугражданская война на востоке. Террактов нет!
37ым так и потянуло..
Ты уже донесла на соседа?![]()

Ну, там написано, що за 23 роки... А на 24, коли сюди влізли ****сти з"явилися і у нас в Україні, в тому числі і в Харкові... І усіх, кого спіймали, дали свідчення, що їх навчали у спеціальних центрах в Білгороді і в Ростові н.д. і усі приналежності для диверсійної діяльності постачалися із Росії. А за великим рахунком усі танки й інше важке та легке озброєння та боєприпаси постачаються із РФ. Питання ще є?Расскажите мне про терракты в Украине. Перечислите их.
Вы ошибаетесь. Личные
На каком востоке?Есть непонятная полугражданская война на востоке.
Пену со рта вытри.Расскажите мне про терракты в Украине. Перечислите их.
Есть непонятная полугражданская война на востоке. Террактов нет!
Нигавари.расиянину ли за 37 вспоминать
Насправді, дійсно, у нас немає громадянської війни, а є війна з РФ. Але РФ це ретельно приховує, бо, розуміє. що тоді західні країни можуть теж прямо втрутитися у цю війну. А цього росія дуже боїться... Теракти є. В тому числі і в Харкові. Є загиблі та постраждалі у наслідок цих терактів.Есть непонятная полугражданская война на востоке. Террактов нет!
У меня все соседи проукраинские. Только один с семьёй из Тамбова приехал, и молчит, потому, шо боится шо-то вянуть. Даже придраться не к чемуТы уже донесла на соседа?

Вы на кого и ради чего сейчас потратили моторесурс своей клавиатуры?!Насправді, дійсно, у нас немає громадянської війни, а є війна з РФ. Але РФ це ретельно приховує, бо, розуміє. що тоді західні країни можуть теж прямо втрутитися у цю війну. А цього росія дуже боїться... Теракти є. В тому числі і в Харкові. Є загиблі та постраждалі у наслідок цих терактів.