Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я живу за заповітом Господа (щодо кумирів). тобі не зрозуміти, слуга мамони, кварталів та шашликів... що ти без дерьмака робитимеш - не збагну.. а як Зе ще приберуть - добровольцем підеш?А в твоего кумiра теж iх бiльше ?
Життя нема від блюзнірства твого куміра. Чого досі не зрозуміли лише розумово відсталі та схвалююючі на зарплатні (м'ясні боти).Тобi вiйна не заважае ? Чи без шашликiв жития нема ?
що ж... війна... у берліні 43 року за щастя мармелад, сиру, цигарок та гасу купити було...Цифры в чеке больше, продуктов меньше.

А заповiт твiй забороняе тобi добровольцем йти ?я живу за заповітом Господа (щодо кумирів). тобі не зрозуміти, слуга мамони, кварталів та шашликів... що ти без дерьмака робитимеш - не збагну.. а як Зе ще приберуть - добровольцем підеш?
я виробляю дуже затребувані СОУ вироби ураження... що робиш ти, пєтрушка? до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .А заповiт твiй забороняе тобi добровольцем йти ?
А тобi? Я думал, ты уже геройски погиб при штурме посадки, а ты все еще на ХФТобi вiйна не заважае ? Чи без шашликiв жития нема ?

А добровольцем заповiт забороняе ? Чи це другое ?я виробляю дуже затребувані СОУ вироби ураження... що робиш ти, пєтрушка? до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .
Это - что ???![]()
(Одной скандальной темы достаточно, поэтому тут)
Нанять ГУР ??!?Ето ***** заспа. Власник нанял спєцуру, шоби вигнать військових.
Я ето так бачу.
- вообще п**децздійснюючи стрільбу із вогнепальної зброї у повітря та землю, взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005,
нанісши суттєві травми

РБП страшная сила...до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .
А ты чего не пошел добровольцем?А добровольцем заповiт забороняе ? Чи це другое ?
Неужели настолько нуждались в санаторном отдыхе...здійснюючи стрільбу із вогнепальної зброї у повітря та землю, взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005,
нанісши суттєві травми
- вообще п**дец![]()
Ну, Заспа ж кончена...Неужели настолько нуждались в санаторном отдыхе...
Затейливо отдыхают...Неужели настолько нуждались в санаторном отдыхе...