Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Глава Офісу президента Андрій Єрмак написав заяву про відставку — Зеленський

Тобi вiйна не заважае ? Чи без шашликiв жития нема ?

А в твоего кумiра теж iх бiльше ?
я живу за заповітом Господа (щодо кумирів). тобі не зрозуміти, слуга мамони, кварталів та шашликів... що ти без дерьмака робитимеш - не збагну.. а як Зе ще приберуть - добровольцем підеш?

Тобi вiйна не заважае ? Чи без шашликiв жития нема ?
Життя нема від блюзнірства твого куміра. Чого досі не зрозуміли лише розумово відсталі та схвалююючі на зарплатні (м'ясні боти).

Не знаю твого віку. Але, якщо за 50, то мав можливість слухати "радіоголоси" з-за кордону. Так от, у передачах албанського радіо російською кожне п'яте-шосте слово було "Енвер Ходжа".

Загугли його біо. Беркицьнувся через місяць після обіймання посади Плямистим. І все - вже ані згадували, ані вихваляли. Відпрацьовка.

Погані боярє при доброму царі? Ні, то просто Штати ще не виклали відповідні файли. Не на часі...

я живу за заповітом Господа (щодо кумирів). тобі не зрозуміти, слуга мамони, кварталів та шашликів... що ти без дерьмака робитимеш - не збагну.. а як Зе ще приберуть - добровольцем підеш?
А заповiт твiй забороняе тобi добровольцем йти ?

А заповiт твiй забороняе тобi добровольцем йти ?
я виробляю дуже затребувані СОУ вироби ураження... що робиш ти, пєтрушка? до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .

593709469_1403964601449821_4083326064300758795_n.webp

я виробляю дуже затребувані СОУ вироби ураження... що робиш ти, пєтрушка? до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .
А добровольцем заповiт забороняе ? Чи це другое ?

Ето ***** заспа. Власник нанял спєцуру, шоби вигнать військових.
Я ето так бачу.
Нанять ГУР ??!?
А что, так можно было ??? (*)

Добавлено

Вот это
здійснюючи стрільбу із вогнепальної зброї у повітря та землю, взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005,
нанісши суттєві травми
- вообще п**дец :рл:

до речі, може повідомиш, у яку бригаду влаштувався дєрьмак? а то якось зник з інформпростіру... може ти, як близька до тіла особа, нас потішиш новинами про підкріплення... хлоп він моцний.. .
РБП страшная сила...

1764794230905.webp

здійснюючи стрільбу із вогнепальної зброї у повітря та землю, взяли в полон 10 військовослужбовців в/ч А4005,
нанісши суттєві травми

- вообще п**дец :рл:
Неужели настолько нуждались в санаторном отдыхе...

Назад
Зверху Знизу