Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

гiтарист початкiвець.(math metal/mathcore)

• Автор теми Автор теми blackmetall
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 637
гiтарист початкiвець.(math metal/mathcore)

Граю давненько, але це було дуже несистемно,тому рiвень справедливо характеризую як початковий.Маю гiтару шектер ревенджер 6 з флойдом. Збираюсь мiняти комбiк на бiльш якiсний,бо зараз граю на лайнi.
Шукаю бас гiтариста, бо розумiю,що драмера нереально знайти. Тому тiльки басист. Адекватнiсть, бажання грати в таких жанрах, хоча це напевно ще не скоро. Ну i платоспроможнiсть звичайно.
Орieнтири- це звичайно мишуга. Ну i ,наприклад, pacifist. Ну i ще багато груп в рамках жанру.пiзнiше бiльш детально розпишу орiентири.
Ну i це ж все в iдеалi. A починати потрiбно з бiльш простих речей.
Кого зацiкавило, i хоче дiзнатись бiльше, телефонуйте 0933459662
Дякую за увагу!

Маткор без басиста сурово.
Матан,играющийся чуваком взявшимся за веслр меньше года назад - еще суровее.

так я ж i шукаю басиста, бо без нього ну нiяк.

Извини,я оговорился - без ударника.
А к остальным пунктам пртензий нет.
Мда...
Чувак - подучись.
****ари и то с большим стажем игры группы собирают.

ти вважаеш,що в харьковi багато драмерiв маткорщикiв?

Математику не то что играть - слушать очень сложно. А чтобы играть - техника сумасшедшая должна быть

граю два роки, просто рiвень убогий(соромно). А до того була муз школа по класу гiтара, але це було давно :(

я ж кавера на псайопус вiдразу не берусь грати.

маткорщикiв не густо:(

Останнє редагування:
да, маткор у нас мало кто хавает к сожалению.и техника нужна - просто ****ец

що немае нiкого, хто мрiе грати як Behold...the Arctopus?

Я конечно понимаю, что все эти ребята круты шопиздец, но такое не то что играть - просто слушать это *****ься можно.

разве не все крутые музыканты - ****утые? а те, по ком не скажешь, возможно, просто умело это скрывают.

Суть в том, что маткоре - это музыка для музыкантов. типа "А мы ещё и так можем, ооп, щас как выдам 17/16".

Я конечно понимаю, что все эти ребята круты шопиздец, но такое не то что играть - просто слушать это *****ься можно.

да, эта музыка немного сложна для восприятия, но от этого она не становится менее охуенной

Переслушал Мизантропикану(матграйнд)...
Ну не замутит блэкметалл такого,просто фиизчески.

darth-tushkan, спасибі, що ти в мене віриш;).
ЦЕ звичайно буде дужетяжко,але я вважаю, мета повністю себе виправдовує. Та й грати щось інше я не маю бажання.Буду розвивати свою техніку, а далі...... головне зараз- це знайти однодумців, а першочергово- бас-гітариста. Але маткорщиків в нашій країні не дуже то й багато, а саме в харькові, та щей серед музикантів, але ж сам я не зможу грати-це точно:(
Так що басист , знайдись!!!!
доречі, в харькові є мат команди?

была одна команда, один мой знакомый там играл(басист, кстати), называлась она Enjoy the weapon помоему.сейчас уже не существует.а так... знаю что есть еще две команды точно, но они и не называются никак и пока не выступают так что будущее их очень туманно.а насчет техники... ТС, мой тебе совет:сиди пока дома и *******вай гитару.не беги впереди паровоза, как говорится.натаскаешь технику тогда и басиста ищи и иже с ним

была одна команда, один мой знакомый там играл(басист, кстати), называлась она Enjoy the weapon помоему.

Ага, были такие. Один раз их в Жаре видел, по-моему. Ничего особенного, как по мне. Достаточно скучно. Хотя, у гитариста была вполне адекватная техника, ну и вокалист вел себя достаточно экспрессивно на сцене, что немаловажно, вообщем-то.

Назад
Зверху Знизу