Геи Черновцов троллят мэра

Статус: Офлайн
Повідом.: 12654
Геи Черновцов троллят мэра

Депутаты городской рады Черновцов 31 октября поддержали петицию о запрете любых ЛГБТ–мероприятий на территории города. В ответ на неконституционную позицию депутатов представители ЛГБТ–сообщества Черновцов подали в городскую раду 365 уведомлений о проведении мероприятий — по одному на каждый день года. В числе запланированного — "слёт ЛГБТ–пчеловодов", акция "Синее море — голубая волна" (уличная выставка геев–маринистов), шоу экстремального вождения "Рулим лучше натуралов!", "ЛГБТ–диктант ко Дню грамотности" и т.п.
Геолокации заявленных в раду мероприятий.

cec9ee59a3e9daabbc9897.webp

Депутаты городской рады Черновцов 31 октября поддержали петицию о запрете любых ЛГБТ–мероприятий на территории города. В ответ на неконституционную позицию депутатов представители ЛГБТ–сообщества Черновцов подали в городскую раду 365 уведомлений о проведении мероприятий — по одному на каждый день года. В числе запланированного — "слёт ЛГБТ–пчеловодов", акция "Синее море — голубая волна" (уличная выставка геев–маринистов), шоу экстремального вождения "Рулим лучше натуралов!", "ЛГБТ–диктант ко Дню грамотности" и т.п.
Геолокации заявленных в раду мероприятий.
Не геи, а политическая партия "Демократична сокира".

Alex Noinets
Вчора о 00:10 ·

Серйозний величний пост від партії буде на днях, але оскільки я вже сьогодні не можу стримуватися, розказую зараз.
31 жовтня 2019 року депутати Чернівецької міської ради заборонили проведення будь-яких ЛГБТ заходів на території міста.
Ви скажете, що це прямо протирічить конституційному праву громадян на мирні зібрання, і будете абсолютно праві. Але.
Але якщо б ми просто апелювали до конституційних прав людини, хто б ми були? Ми були б прості, рядові, буденні традиційні правозахисники.
А ми не такі. Ми люди цілеспрямовані, настирні і з охренітельною силою волі, як Джон Уїк. А також працьовиті, як бурштинокопач на спідах.
Тому, користуючись приказкою моєї бабусі, яка лупцювала мене по жопі за погані оцінки, "не розумієш через голову - зрозумієш через дупу" (це пост про ЛГБТ, я не можу без жартів про дупу), наша партія, скориставшись моєю особистою фінансовою підтримкою (більше п'яти тисяч гривень тільки на поштові витрати), подала у Чернівецьку міськраду 365 заявок на проведення різноманітних ЛГБТ заходів. Оце перед вами, як ви можете помітити, план на грудень.
Деякі з них будуть проведені. Деякі не будуть. Але ніхто ніколи не дізнається, які саме, поки не настане день. Тому гомоборцям Чернівців доведеться 365 днів на рік ходити і перевіряти по різним адресам - а чи нема там страшних геїв, яких можуть побачити ваші діти і собі вирости геями. Це, до речі, цілком реальний сценарій, я не розумію, чому над ним сміються, наше життя переповнене довбойобами, діти їх бачать і собі нерідко виростають довбойобами.
Я переповнений гордістю за всі відділення Д7, які прийняли участь у цій кампанії. Вважаю це корисним внеском нашої партії у громадянську війну між конституцією і чернівецькою міськрадою. Особливо дякую Христина Морозова (Khrystyna Morozova) за координацію всього цього адіща.
У майбутньому рекомендую депутатам чернівецької міськради пам'ятати, що ця кампанія - найпростіше і найлегше, що ми можемо для них зробити. Якщо вони не розуміють, про що я - нехай спитають у судді Білоцерківця.
P.S.: В жодному разі не можна викладати всі геолокації акцій на карту Чернівців, бо буде горе.
P.P.S: У майбутньому Чернівці чекає феєрія креативу. Мій особистий топ - акція, присвячена боротьбі гусарського ЛГБТ-підпілля в епоху царизму.

photo.php

Вкладення

• 76765466_999489427080324_6354304887802560512_o.webp
    76765466_999489427080324_6354304887802560512_o.webp
    155.9 КБ · Перегляди: 253
Назад
Зверху Знизу