Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Где же сейчас Янукович?

• Автор теми Автор теми Denni
  • Дата створення Дата створення
-xrBgVNlKbY.jpg

Тарас Чорновіл вважає, що Януковича у Ростові грав актор

Якщо жце був Янукович, то він міг бути під впливом наркотиків.
"Я чотири роки працював із Януковичем. Після того, як я побачив у нього деякі психічні зміни, які видалися мені підозрілими, я дуже активно за ним спостерігав, особливо за таким явищем, як фізіономістика: вираз обличчя, особливості погляду тощо", – розповів Чорновіл.
"Вчора я дивився виступ хорошого актора, який перегравав, наслідуючи Януковича. Може, я помиляюся. Може, це вплив якихось ліків, наркотиків, стимуляторів, але я тієї людини, з якою працював чотири роки і за якою спостерігав наступні шість років, вчора в Ростові не побачив. На першій прес-конференції був 100% Янукович. У цієї людини зникла асиметрія обличчя, яка виникла внаслідок мікроінсульту, зник той погляд. Оця обмовка про діючого/недіючого була настільки фальшивою... Це була не обмовка. Це була гра. Це було спеціально по тексту. У нього це на папірчику було написано. Я підозрюю, що це двійник. Я не знаю, що з Януковичем: живий він чи раптом відмовився грати у цю гру. Сьогодні гравець уже не Янукович, а Путін", – упевнений Чорновіл.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оця обмовка про діючого/недіючого була настільки фальшивою... Це була не обмовка. Це була гра. Це було спеціально по тексту. У нього це на папірчику було написано.

А смысл делать это специально? Вот не понимаю я. Путе же как раз выгодно, чтобы Витя во все трубы трубил и провозглашал себя легитимным дальше некуда, на этом основании можно не признавать новое правительство и вводить войска. Смысл его подставлять и намеренно заявлять: "Я блин незаконно избранный во как!"

Медведчук: Существует только один сценарий возвращения Януковича в Украину - он должен предстать перед судом

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хе-хе :D, шо бы это значило :confused:

я ничё не пропустиЛ ? уже все на месте?:D

regiony.jpg

А смысл делать это специально? Вот не понимаю я. Путе же как раз выгодно, чтобы Витя во все трубы трубил и провозглашал себя легитимным дальше некуда, на этом основании можно не признавать новое правительство и вводить войска. Смысл его подставлять и намеренно заявлять: "Я блин незаконно избранный во как!"
Чтобы было "как всегда", у него редко речь обходится без "ляпов"

может, предьявим путину претензию, что он силой гражданина Украины удерживает?

вотты язва!
мож человек месяц душа не видел?

Я еще хуже. Я пребываю в уверенности, что он таки уже лапти сплел. Но не отказываю себе в удовольствии глумиться над покойным.
:D

А кому это первоначально предоставляли МЕжигирья? Дата бумаги 05.01.2005? Не могли же тогда отдать кладбище Яныку.

Назад
Зверху Знизу