Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

• Автор теми Автор теми NaV
  • Дата створення Дата створення
Це шо PS one? А чого їй коштувати як ферарі, хіба що в первісному запакованому стані. Лазери в них мруть, а нових нема, модифікуються за допомогою різних емуляторів привода, типу xstation, але це тільки фатки, можна бездротових геймпадів підключити, але це все масовий продукт і зовсім не рідкісний.
Дорого буде перша ревізія в коробці без використання, що має дуже музикальний чип.

В принципі, якщо ти мав на увазі мотоблок ферарі, то твоє бажання здійснене - Ferrari 340 2021 - 4000$
ferrari_340__614700449hd.webp
Та хотяб як мотоблок. В мене юзана. Всякі сєгі і денді,перші,зараз тисячі коштують. От і я може дождусь.:)

Та хотяб як мотоблок. В мене юзана. Всякі сєгі і денді,перші,зараз тисячі коштують. От і я може дождусь.:)
Яка ревізія хоч?
Сегі коштують дорого тільки рідкісні ревізії або азійська запакована, яка за легендою знайдена в якомусь контейнері, типу цілій контейнер сег було знайдено. Все що в нас продавалося з написом Джапан це клони
Денді не дорогі, а от NES або SNES так, трохи є. Взагалі консолі Nintendo класичні трохи вартують, але не як ферарі. За Дрімкаст в хорошому стані просять скажені гривні.
Плойка перша масовий продукт, мабуть дорожче коштують ліцензійні диски, у них чорний пластик і зазвичай чотиризначний цінник за щось толкове, так само картриджі оригінальні до NES/SNES, Mega drive/Genesis

Та хз. Я зараз не дома, шоб подивитись. Купляв давно, у сірих продаванов. Десь годов 20 назад+-. Може взагалі підробка.

Може взагалі підробка.
Якщо під кришкою замість лазерної голови слот під картридж :D

Маленька кругленька сонька, чи велика квадратна?
У мене є така слімка 102.
IMG_1973.webp
Вона має мертвий лазер, взяв під відновлення на ОЛХ за 280 грн. Виявилося, що відновлювати її дорожче, ніж придбати робочу. Можна розпаяти PSIO і грати з флешки, тільки ціна 3500

Сорян. Ошибся. В мене спс2. Ушол плакать.
Ну ти і бізнесмен :D Активи свої не знаєш
Якщо в збереженому стані з рідною коробкою. то теж варта грошей.
Фатка цікава установкою HDD
Все залежить від стану та комплекту

Ну ти і бізнесмен :D Активи свої не знаєш
Якщо в збереженому стані з рідною коробкою. то теж варта грошей.
Фатка цікава установкою HDD
Все залежить від стану та комплекту
Я так масштабно тоді не мисліл. Коробки мабуть нема.
Дома буду через тиждень. Подивлюсь, шо там за комплєкт. Якійсь пульт був, пам'ятаю.

Чому плойка два недорога нижче

Загальна кількість проданих консолей (станом на серпень 2025 року):
  • PlayStation 2: 160,6 мільйона одиниць
  • PlayStation 4: 117,2 мільйона одиниць
  • PlayStation 5: 80,3 мільйона одиниць

По твоїй плойці що має бути для максимальної вартості

Геймпади оригінал не затаскані, матові, стіки цілі стоять рівно, кабель довгий та цілий
Сама тушка бажано з оригінальною пломбою, це значить, що вона не чипована та незатаскана, також з мінімумом пошкоджень та косметичних дефектів
Блок живлення оригінал, якщо це слімка
Ліцензійні диски будуть плюсом
Лазерна голова як нова, перевірити ніяк, читає той читає. типу мінімальний пробіг
Оригінальні картки пам'яті
Коробки нема трохи мінус

Назад
Зверху Знизу