Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Grand Cherokee на Goodyear Ice Arctic VS Zіма)))))))))))))))))))

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
Неужели на ХФ никто резиной не торгует?
Не так давно мав неприємний досвід замовлення у харків'ян. Взяли передоплату, проїбали мозги днів десять, потім повернули гроші - гуми, начебто, не зна
Щоправда, у якості компенсації оперативно нарішали мені варіант у свого постачальника з Дніпра, без власної вигоди

фу це ж просто срака якась а.
єдине що підходило по розмірам і є в наявності, і з шипами то є Goodyear UltraGrip Ice Arctic.
був вибір між останнім комплектом 21 року випуску Нокіан сув 10, мішленом з арктичною липучкою 23 р та гудьер 23 р.
ну шо ж.
беру останні.
заїбала всіх, менеджера, хлопців, ХФ :D
але .... як казав один з форумчан, ну дуже волнітельно і адреналін :D

дуже волнітельно і адреналін
До речі, так!
То я літню купував навесні в Новіграді без огонька - забіг на місцевий ринок, взяв найдешевші Преміоррі Солазо (за оверпрайс, як потім з'ясувалося) і поїхав на найближчий шиномонтаж (теж за оверпрайс).

А зимову вибирав вдумчіво, бо треба було щось пристойне за недорого, через обмежений бюджет. Потім були волнітєльні дні очікування замовлення, далі - адреналінові рамси з накосячівшим менеджером і повернення коштів, знову волнітєльний вибір "на зараз", адреналінова поїздка єбєнями Дніпра на склад, щоб встигнути до кінця робочого дня...

Головне не забувати правило.Чим крутіше джип,тим далі йти за трактором.
Доволі непогане оповідання! З гуморком !
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
гальмо не давить.
Тока трєніровкамі. Хочаб кілька годин. Бо нога не згинається попервах. Натиснув намертво - і поплив, поки не зупинився об когось. Мозок не дає команду відпустити гальмо.

фу це ж просто срака якась а.
єдине що підходило по розмірам і є в наявності, і з шипами то є Goodyear UltraGrip Ice Arctic.
був вибір між останнім комплектом 21 року випуску Нокіан сув 10, мішленом з арктичною липучкою 23 р та гудьер 23 р.
ну шо ж.
беру останні.
заїбала всіх, менеджера, хлопців, ХФ :D
але .... як казав один з форумчан, ну дуже волнітельно і адреналін :D
Тільки но прочитав. Але поради щодо UltraGrip Ice Arctic - то від "міських їздунів"
Відкатав таких три комплекти і думав, що вони найкращі
Коли випадково взув б/в Хакку 8 (8 - не 9, не 10) - зрозумів, що той UltraGrip Ice Arctic то піжонські понти
Хакка цокотить, більше витрата палива, царапає плитку на подвір'ї, але після "крижаного дощу" їде відмінно, в гірку лізе без проблем і т.і.
На вулиці після крижаного дощу виїзжав тільки я - інші сусіди ходили пішки.
Все пізнається в порівнянні...

Якщо вже купили UltraGrip Ice Arctic - то для "халеп" раджу, як тут вище писали, ланцюги
Навіть якщо не буде змоги їх надіти, машина вже буксує, а треба швидко вшиватись, просто кидаєте їх під колеса - вилазите і їдете далі

Так а де саме придбала?
Диски шини сайт. Київській. В інших нічого майже на мій розмір не було.
Коли випадково взув б/в Хакку 8 (8 - не 9, не 10) - зрозумів, що той UltraGrip Ice Arctic то піжонські понти
Так як би ж то вона була на мій розмір( я дуже хотіла саме її. Але. Нажаль. Було останніх 4 шини 2021 року в одному місці, в другому 2 і в третьому теж 2. 9 і 8 взагалі не було. Тільки на олх 2014 року)))) а, бачила ше якусь хаку 2010)))
І шо логічно, то якщо в мене шось станется з одним колесом, я його ніде не куплю.
Прийшлось брати дешевші гудьер.
Це єдине що було з свіжого і з шипами.

Якщо вже купили UltraGrip Ice Arctic - то для "халеп" раджу, як тут вище писали, ланцюги
Навіть якщо не буде змоги їх надіти, машина вже буксує, а треба швидко вшиватись, просто кидаєте їх під колеса - вилазите і їдете далі
Та взяла весь набір, що казав nvr4d. Але блін. Я не хочу зими, я не хочу її проводити в тих місцях, я хочу на нормальні рівнесенькі асфальтні дороги які спеціально оброблені, я хочу їздити на рожевому опелі тігрі і шинах r15 за 2 тищі гривень, я боюсь цих клятих обледенівших безлюдних доріг :хелп::хелп::хелп::ридаю::ридаю::ридаю:

шиповані шини на мокрому асфальті чи гарно тримають дорогу?
коли їдеш екстремально швидко по мокрому асфальту та і по асфальту то думаєш що більше ніколи не куплю шифровану резину. На мій погляд асфальт краще не ширована, сніг +\- отднаково, крижані траси то шип

коли їдеш екстремально швидко по мокрому асфальту та і по асфальту то думаєш що більше ніколи не куплю шифровану резину. На мій погляд асфальт краще не ширована, сніг +\- отднаково, крижані траси то шип
Зважаючи на те, що суцільна крига на наших дорогах- доволі рідке явище, то хто може собі дозволити, хай тримає у запасі "шипучку" на дисках, перевзутися 20 хвилин.

А мотатися на шипах по грязюці та мокрому асфальту з листопаду по квітень , то такє.....

Так як би ж то вона була на мій розмір( я дуже хотіла саме її. Але. Нажаль. Було останніх 4 шини 2021 року в одному місці, в другому 2 і в третьому теж 2. 9 і 8 взагалі не було. Тільки на олх 2014 року)))) а, бачила ше якусь хаку 2010)))
І шо логічно, то якщо в мене шось станется з одним колесом, я його ніде не куплю.
Прийшлось брати дешевші гудьер.
Це єдине що було з свіжого і з шипами.
Як нема вибору, то нічого не поробиш...
Але будьте готові до того, що для важких умов ця гума все ж таки слабувата. Тому не переоцінюйте можливості і будьте готові ій "допомогти"
До того набору (підставка, вороток і т.п.) все ж таки додайте ланцюги (чи хоча б пару браслетів) та бажано ще трапи для підкладання під колеса. Легше щось підкинути під буксуюче колесо, чим штовхати або копати

я хз як треба їздити по асфальту щоб шипована резина не тримала))
хоч сухий асфальт, хоч сирий - пофіг взагалі. ніколи проблем не було

Перший же приклад. Звісно, шо водій, то вторичне. Головне - гума. :)

Назад
Зверху Знизу