Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Не нашел куда впихнуть, нехай тут будет

Контракт щодо закупівлі Ан-178 був підписаний в рамках міжурядової угоди між керівництвом України та Перу. МВС Перу наділило повноваженнями на підписання контракту щодо придбання українського транспортного літака Ан-178 свого секретаря – генерала Фреді Зелайа Еррера (Fredy Zelaya Herrera).

Згідно із повідомленням, делегування повноважень секретаря МВС щодо підписання контракту набрало чинності з 23 жовтня ц.р. Придбання цього типу авіатехніки для посилення можливостей Управління авіації Національної поліції Перу було санкціановано верховним указом №019-2019-IN.

Видання відзначає, що український літак був обраний в процесі порівнянь зі своїми конкурентами – універсальним військово-транспортним літаком скороченого злету і посадки C-27J Spartan від групи Leonardo (насправді виробляється італійсько-американським підприємством Global Military Aircraft Systems, утвореним компаніями Alenia Aeronautica та Lockheed Martin Corporation – прим. Defense-Express) та EADS CASA C-295 від Airbus Defence and Space (літак розроблений консорціумом Airtech на чолі з іспанською фірмою CASA та індонезійською фірмою Industri Pesawat Terbang Nusantara – прим. Defense-Express).

Також додається, що з новим українським транспортником, перуанські пілоти змогли ознайомитися під час випробувальних польотів в Україні.

Пятница? Пятница!!!

Москвич 2 месяца зверски насиловал макаку и остался безнаказанным

Или этому:

Родители изнасиловали малолетнюю дочь вместе с друзьями на Брянщине:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я пиздец как вам сочувствую, что у вас одна радость в жизни - найти какую-нибудь хуйню у нас и порадоваться .
У тебя какой-то когнитивный диссонанс.
Это же не мы пришли на твои мухосранские форумы, а ты пришёл сюда, чтобы написать здесь эту ху*йню:
Только два пиздострадальца по пятнице осталось?

Писал бы на своих форумах, но нет, надо же прийти к хАхлам и рассказать, как ты им сочувствуешь))

Я бежал за Вами три дня и три ночи, чтобы сказать Вам…как Вы мне безразличны я вам сочувствую!:D

Ксела, я писал здесь в лучшие времена когда в этой теме была куча народу, а не как щас один мышак сам с собою клипы постит и пара пиздострадальцев ему подлизывают :)
Шел бы ты нахуй отсюда, в припрыжку. Падла ты недойобанная и кацапская.

Назад
Зверху Знизу