Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
До цих пускових установок 200 ракет...Ладно, 37 пусковых погоды не делают.
Не згоден. Навряд чи зараз "Джавеліни" буде хтось використовувати у такій позиційній війні... А ось, якщо буде активна фаза, то там не тільки "Джавеліни", а й "Стугни" заговорять... Тим більше. що у "Стугни" досяжність до цілі у 2 рази більше (до 5 км).
Наші хлопці вже навчені... На полігоні однієї із прибалтійських країн...насчёт того, что наши ребята с ВСУ, не обучены. Вот ответ. Зима - весна 2017
Симферополь
Шоколадные диды
Шоколадный набор на 9 мая,стоимостью 650 рублей
Здравствуйте, меня зовут Ирина, у меня больной ребенок, нам не где жить. Мне нужна финансовая помощь, уже не знаю куда обратится. Помогите пожалуйста ((((((((
Здравствуйте.
Обратитесь в Кремль. Попросите их перестать вести захватнические войны и выделить вам деньги на лечение вашего ребенка из освободившихся средств военного бюджета. Спасибо за обращение в нашу компанию.
Пистолет какой-то нескрепный.Симферополь
Шоколадные диды
Шоколадный набор на 9 мая,стоимостью 650 рублей
"Не злочинці" - це не синонім слова "герої".
Позиція ОУН(б) щодо створення дивізії.
Зато цвет скрепный! Ты веришь в то, что эта "кондитерская" смесь есть шоколад? Вот я - не верю))Пистолет какой-то нескрепный.
Я так розумію, текст ви навіть не прочитали, а самі вигадали, що там написано.
Це означає, що замість вивчення фактів, ви пропонуєте їх вигадувати. Ні, це шлях у нікуди.
УПА трималась до 60-х років. Майже 20 років партизанки. Скільки повоювала "Галичина"? Рік?
Це не догма, а позиція ОУН(б) щодо питання. ОУН(б) чітко позначила свою проукраїнську позицію на противагу пронімецькій позиції ОУН(м) (саме вона організовувала "Галичину").
І мені теж до вподоби позиція проукраїнська, а не пронімецька, що серед іншого розділяла українців на галичан і наддніпрянців.
До того ж немає жодних сумнівів у тому, що саме ОУН(б) була головною рушійною силою українського націоналізму. ОУН(м) значно їй поступалась.
Скажи?Это якутский шоколад....![]()