Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Re: Гости из РФ Вам сюда

РУССКИЕ ВЫХОДИТЕ НА МИТИНГ В ПОДДЕРЖКУ МИРА В УКРАИНЕ, МОЖЕТЕ НЕ БОЯТЬСЯ ВАША АРМИЯ У НАС......

когда Хуйла не станет, россияне распадутся на составляющие
вот такой вот он, РУССКИЙ МИР

Башкиры
Чуваши
Чеченцы
Армяне
Аварцы
Мордва
Казахи
Азербайджанцы
Даргинцы
Удмурты
Марийцы
Осетины
Кабардинцы
Кумыки
Якуты
Лезгины
Буряты
Ингуши
Узбеки
Тувинцы
Коми
Карачаевцы
Цыгане
Таджики
Калмыки
Лакцы
Табасараны
Адыгейцы
Балкарцы
Ногайцы
Киргизы
Коми-пермяки
Алтайцы
Черкесы
Хакасы
Казаки
Ненцы
Абазины
Езиды
Эвенки
Туркмены
Рутульцы
Кряшены
Агулы
Ханты
Горные марийцы
Курды
Эвены
Чукчи
Гагаузы
Нанайцы
Абхазы

я всегда говорила..русских нет...нации такой нет

Танком переехали авто пенсионера, он живой ..

Переименуйте тему в «Русский корабль, иди нахуй!»

Dmytro Shel

Немного для поднятия духа.
Большая группа русских солдат на окраине Киева в 2022 двигается по дороге, как вдруг слышится голос за небольшим холмом:
«Один украинский солдат лучше 10-ти русских!». русский командир приказывает лучшим своим 10 бойцам отправиться за этот холм, где начинается перестрелка, продолжается несколько минут и настаёт тишина.

Снова раздаётся голос: «Один украинский солдат лучше 100 русских!». русский командир в ярости отправляет ещё 100 своих лучших солдат. Снова перестрелка, через 10 минут тишина.

Спокойный Украинец снова выкрикивает: «Один украинец лучше 1000 русских солдат!» русский командир в бешенстве отправляет 1000 своих бойцов за холм.

Слышно звуки сражения, гранаты, перестрелка. Тишина.
В конце концов, один серьезно раненый русский с трудом выползает из-за холма и умирая умоляет своего командира:
- Не отправляйте туда больше никого… это ловушка. Их там двое!

:прапор:

59c52cdfa85a02c3b0c4e36e.jpg

А куда подевались все пророссийские пидары с якобы украинской регистрацией?
Как и где поживает куклета?

Лесь Подерв'янський

Операція VZV

Вранці, о 9:00 за київським часом, Бог викликав до себе Сатану. Той припхався похапцем, темні кола і набряки під очима свідчили про безсонну ніч, на умовно білій сорочці застигли рожеві сліди портвейну і плями від португальських сардин в олії.
- Ти запізнився на півхвилини, і від тебе смердить, - сказав Бог невдоволено, –та ще й без краватки, це неповага.
- Прости, Господи, - пробелькотів нечистий, - стільки клятих справ, не сплю ночами.
- Працюєш вночі? – Сказав Бог. – Хочеш бути схожим на Сталіна?
- Це мій найкращий учень, - сказав Сатана, скромно опустивши очі долу, і пропалив поглядом дірку в паркеті.
- Від тебе сама тільки шкода, ніякої користі, - пробурчав Бог.
Він простягнув палець, і з дірки, що смерділа столярною майстернею, виросла червона тропічна квітка. Здоровезний бутон розкрився, спеціальнонавчена обізяна вилізла з квітки, пов’язала чорту краватку і плюнула на сорочку. Набряки під очима, плями і інші сліди нічного гультяйства зникли, Сатана посвіжішав і став схожий на Джеймса Бонда, загальне враження псували тільки червоні оченята.
- Віндзорський вузол, - сказав Бог задоволено. – Запам’ятай – безкінечний тільки я, але не моє терпіння.
- Це більше не повториться, Господи, - запопадливо сказав Сатана, - я сумлінно виконую Ваші накази.
- Я відділив світло від темряви, небо від землі, правду від брехні і добро від зла зовсім не для того, щоб якісь покидьки зараз все перемішали, - сказав Бог. – Ці так звані "русскіє" перейшли межу, вони порушили мої закони. Я міг би спопелити їх одним подихом, як вже робив багато разів. Але зараз мені цього замало. Я хочу, щоб вони страждали довго, і вони мають влаштувати це собі власноруч, без мого втручання. Але ти маєш їм в цьому посприяти.
- Я розробив Спецоперацію Vel'ZеVul і помітив їх своїми знаками, - сказав Сатана, трохи ніяковіючи.
- В скромності тобі не відмовиш,- сказав Бог. – Заради мене, тільки не вдавай із себе скромнягу, однієї дірки в моєму паркеті цілком достатньо.
- Я поставив на їх чолі конченого мудака, він не зробить жодної помилки.
- Так як минулого разу з Горбачовим? – Спитав Бог.
- Ще краще, - сказав нечистий, - Горбачов почав з того, що позбавив їх горілки, а цей почав з цукру, туалетного паперу і жіночих прокладок. Вони обростуть шерстю і будуть сосати лапи.
- Я єсть любов, - сказав Бог.

2022-03.jpg

Останнє редагування:

если кто хочет поржать - вот так сегодня полыхало на российском типа спортивном канале от вчерашней победы Украины

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу