Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Геть московських попів з Харкова

🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 159
  • 🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.

З задоволенням прочитав що київська команда наших власноможних іудеев почала трохи щемить московських попів. Дуже сподобався їх тролінг про "переучет святых мощей" в Лавре. Як українець та харків'янин повністью підтримую наших київських іудеев - Порошенко-Турчинова-Гройсмана-Парубія-Пашинского та усю їх команду з 360 депутатов-іудеев у нашої Раді. Це не жарт, бо насправді, саме ця команда іудеев змогла зробити те, що не зміг зробити навіть Степан Андріойвич Бандера та вся його команда - ОУН (Б) та УПА під керіництвом Шухевича. Це така невеличка посмішка історії, враховуючи ставлення Степана Андрійовича та його команди до іудеев.

Але дозвольте задати наши київським іудеям моє головне питання - коли вони планують починати наводити порядок у нас у Харкові? У нас московськи попи знахабніли набагато більше, ніж у Київі. До того ж, наш мєр, жидоколорад Гепа - подарував московським попам земельний майданчик, та разом вони поставили у Харкові там пам'ятник улусбеку Золотої Орди - Сашку Солодка Попка, який починаючи з 24 років жив беспосередньо у юрті Хана Батия на протязі шести років загалом, жив у ньго в у юрті в ногах беспосередньо, та дослужився у Хана Батия до посади Улусбека усьго Моськовского Улуса Золотої Орди. Цю підерастичну тварюку московська церква вважає за свого головного святого, за його славні подвиги у юрті Хана Батия. Московськи попи цю підерастичну антіукраїнську тварюку поважать не меньше, ніж навіть іудея Іісуса з Назарета.

Я записав декілька відео про цю кацапську падлюку "Александра Невского", також звертався до різноманітних інстанцій у Киіві, я намагався щоб спочку нам зробили хоча б висновок з Інстітута національної пам'яті про цю кацапську падлюку Улусбека Московского Улуса Золотої Орди - московського "святого", яким жидоколорад Гепа та московськи попи опоганили за забруднили наш рідний Харків. Але наші київськи власноможні іудеї ніяк не реагують на безлад, який робиться у Харкові. Не зрозуміло, чому там можна, а у нас неможна навести хоч якийсь мінімальний порядок у місці та хоча б мінімально почистити місто хоча б від ціх кацапських падлюк - головних "святих" у порозумінні московських попів.

А лічно тeбe дe хрeстили, в якій цeркві?
Чи ти з бувших комуняк - нeхристь?

Ленинов было много,а невских мало,и затраты на эти говнотёрки не окупятся.

Але дозвольте задати наши київським іудеям моє головне питання - коли вони планують починати наводити порядок у нас у Харкові? У нас московськи попи знахабніли набагато більше, ніж у Київі. До того ж, наш мєр, жидоколорад Гепа - подарував московським попам земельний майданчик, та разом вони поставили у Харкові там пам'ятник улусбеку Золотої Орди - Сашку Солодка Попка, який починаючи з 24 років жив беспосередньо у юрті Хана Батия на протязі шести років загалом, жив у ньго в у юрті в ногах беспосередньо, та дослужився у Хана Батия до посади Улусбека усьго Моськовского Улуса Золотої Орди. Цю підерастичну тварюку московська церква вважає за свого головного святого, за його славні подвиги у юрті Хана Батия. Московськи попи цю підерастичну антіукраїнську тварюку поважать не меньше, ніж навіть іудея Іісуса з Назарета.

:рл:Извините, но похоже Вам необходимо или обратиться к психиатру или перестать разжигать межконфесиональную и межнациональную рознь, так обычно в России себя ведут. Вы же, надеюсь, не русский троль?..:браво:

З задоволенням прочитав що київська команда наших власноможних іудеев почала трохи щемить московських попів. Дуже сподобався їх тролінг про "переучет святых мощей" в Лавре. Як українець та харків'янин повністью підтримую наших київських іудеев - Порошенко-Турчинова-Гройсмана-Парубія-Пашинского та усю їх команду з 360 депутатов-іудеев у нашої Раді. Це не жарт, бо насправді, саме ця команда іудеев змогла зробити те, що не зміг зробити навіть Степан Андріойвич Бандера та вся його команда - ОУН (Б) та УПА під керіництвом Шухевича. Це така невеличка посмішка історії, враховуючи ставлення Степана Андрійовича та його команди до іудеев.

Я записав декілька відео про цю кацапську падлюку "Александра Невского", також звертався до різноманітних інстанцій у Киіві, я намагався щоб спочку нам зробили хоча б висновок з Інстітута національної пам'яті про цю кацапську падлюку Улусбека Московского Улуса Золотої Орди - московського "святого", яким жидоколорад Гепа та московськи попи опоганили за забруднили наш рідний Харків. Але наші київськи власноможні іудеї ніяк не реагують на безлад, який робиться у Харкові. Не зрозуміло, чому там можна, а у нас неможна навести хоч якийсь мінімальний порядок у місці та хоча б мінімально почистити місто хоча б від ціх кацапських падлюк - головних "святих" у порозумінні московських попів.

Славик, зря ты думаешь, что тебя чекисты в Болгарии не достанут. А уж в Харькове, - так и подавно.
И банить будут не виртуально, как в злобном фейсбучке, а контактно и преимущественно ногами. :угу:

Ще краще було б усіх... І православних, і католиків, і мусульман, і іудєїв, і буддистів, і сектантів. Досить дурити народ.
(Мій атеїзм не має нічого спільного з комуністичною ідеологією, яку я ненавиджу, це вибір розуму).

Монгольі практиковали пидарастию как символ подчинения. Єтот парнишко прожил шесть лет в юрте у деда Батьія (сначала), потом у хана Мунке, потом у Улугчи.
Конечно, не просто ему там пришлось, понятно - что таскала его за сараями даже вся охрана ханов.
Впрочем, єто не наши "герои" и "святьіе". Современником золотоордьінского улусбека "Александра Невского" с нашей стороньі бьіл Данило Галицкий, которого согласно сохранившимся хроникам Ватикана, Папа Римский Иннокентий IV помазал на царствование всей Украиной - левобережной и правобережной.
a2ddfc.jpg

Монгольі практиковали пидарастию как символ подчинения. Єтот парнишко прожил шесть лет в юрте у деда Батьія (сначала), потом у хана Мунке, потом у Улугчи.
Конечно, не просто ему там пришлось, понятно - что таскала его за сараями даже вся охрана ханов.
Впрочем, єто не наши "герои" и "святьіе". Современником золотоордьінского улусбека "Александра Невского" с нашей стороньі бьіл Данило Галицкий, которого согласно сохранившимся хроникам Ватикана, Папа Римский Иннокентий IV помазал на царствование всей Украиной - левобережной и правобережной.
a2ddfc.jpg
Вы батенька прежде чем картинки репостить историю символов изучите , чтоб полным ослом не выглядеть.
Один пропагандон сделал, зная про идиотизм данного творения, остальные в силу своего слабоумия - репостят .

А що не так? Те, що двоголовий птах як геральдичний символ прийшов до Московщини, не з Візантії, а раніше - з Золотої Орди, - більш ніж вірогідна версія. Принаймні точно відомо, що з Візантії він прийшов не як держаний герб.
Ну в таком случае я могу рассуждать , что трезуб к нам пришел от чингизхана. Вы должны осознавать абсурдность своей версии.

Брехня. Московський патріархат створено за безпосередньою вказівкою товариша Сталіна.

На второй вопрос митрополит Сергий ответил, что архиерейский Собор можно будет собрать через месяц, и тогда т. Сталин, улыбнувшись, сказал: “А нельзя ли проявить большевистские темпы?” Обратившись ко мне, спросил мое мнение, я высказался, что если мы поможем митрополиту Сергию соответствующим транспортом для быстрейшей доставки епископата в Москву (самолетами), то Собор мог бы быть собран и через 3 — 4 дня.

После короткого обмена мнениями договорились, что архиерейский Собор соберется в москве 8 сентября.

ЗАПИСКА Г. Г. КАРПОВА О ПРИЕМЕ И. В. СТАЛИНЫМ ИЕРАРХОВ РУССКОЙ ПРАВОСЛАВНОЙ ЦЕРКВИ
Сентябрь 1943г.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Млять, вы вообще вменяемый? Причем тут Сталин?
Я вам вообще говорю! Коммунизм, --- теоретический, идеализированный строй.

Ні, це брехня. :)

Що у ній абсурдного? Двоголовий птах зображався на ординських монетах з кінця 13 ст. - задовго до того, як був прийнятий як герб Московщини, Московщина виникла в результаті розпаду Золотої Орди. Тут усе логічно.

Це монета хана (царя у московських документах) Тохтамиша.

jfdb9c.jpg
Нацистская германия- потомки древней индии. А да и частично славян с шумерами.
Что вы курите если не секрет? Я тоже такое хочу)))

Ви виключили товариша Сталіна з ВКП(б) (з 1952 - КПРС)? У вас є довідка, що ви можете таке робити?

Комунізм - це реальна ідеологія, а теоретичний устрій - це фантазія.
Вас реально плющит))). Нет в природе коммунизма.
"Призрак бродит по Европе — призрак коммунизма."
Я вам по секрету скажу : демократии тоже нет.:D

Різноманітні форми комунізму умовно поділяються на:

суспільно-політичні вчення та філософію (див.: марксизм)
політичну ідеологію та доктрину (див.: «науковий комунізм», «реальний соціалізм»)
політичні рухи, партії, державні утворення та міждержавні угрупування (блоки), що ідентифікували себе як «комуністичні», (див. КПРС, КПК та ін.)

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

І все це реально існує/існувало.

З часів Маркса (позаминуле століття), якому належить ця цитата, у розумінні слова "комунізм" відбувались деякі зміни. ;)
Изменения происходят в головах, коммунизма как небыло так и нет .
Про "индетификацию" мы уже спорили- есть объективная реальность. Гитлер себя тоже фашистом не называл.

Вы начали весь этот бред- я вас поддержал)))

Вас реально плющит))). Нет в природе коммунизма.
"Призрак бродит по Европе — призрак коммунизма."
Я вам по секрету скажу : демократии тоже нет.
Совершенно справедливо! Могу еще добавить, что тебя тоже нет. Ты-всего лишь один из образов в подсознании Ктулху.

Совершенно справедливо! Могу еще добавить, что тебя тоже нет. Ты-всего лишь один из образов в подсознании Ктулху.
К сожалению и мозга у вас тоже нет, к коммунизму и демократии можно идти вечно. Но вам к сожалению этого не понять. Как и не понять того что любой государственный строй ,основанный на вертикали власти , обречен. (Это первобытная, животная организация.)

Так, для ідеальних людей комунізм ідеальний устрій. Але ідеальних людей нема і не буде. Комунізм буде тоді, коли людей не буде, а будуть тільки ідеальні роботи.
Проблема в том что коммунизм невозможно построить в отдельной социальной группе. Его нужно строить сразу во всем мире. Только тогда есть шанс. СССР - яркий пример отдельной изолированной социальной группы.
Ну а с роботами вы зря)))). Воспитательной процесс , смена поколения и у вас идеальные роботы)))).

Назад
Зверху Знизу