Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Где оплатить Триолан?

🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 29583
  • 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Где оплатить Триолан?

Подскажите плиз,где можно заплатить за инет Триолан в раене м.Советской,плехановской,пр.Гагарина,Московского проспекта и т.п... а то сьехала с раена точка оплаты,а я другой не знаю:(

• 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
а на сайт трианала религия не позволяет сходить????

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

это так трудно найти... "абонентам -> нашим абонентам (подробнее) -> пункты оплаты"

ps в слове "район" нет буквы "е". и "ё" там тоже нет.

ps в слове "район" нет буквы "е". и "ё" там тоже нет.

благадарю за атвет,но умничать нинада-как вишь я спецом так пишу;)

тема сибя исчерпала,паэтаму всем спасиба,все свабодны!
m0314.gif

Назад
Зверху Знизу