... а потом назвалиЯ общался с одним пенсионером из Германии, который работал на комбинате VEB Robotron во второй половине 80-х. Так вот он пишет, что они очень плотно сотрудничали с инженерами СССР и передавали им свои разработки. Из того что он помнит, это Z80 (Т34), Dec MicroVAX (наши 1807вм2,1807вм3,1807вм4) - все они, с его слов, по немецким материалам
Это из серии MCS48? Потому что 51-е с окошком живьем были.Вот только мне до сих пор не удалось найти ни одного человека, который бы видел ее живьем, не то, что применял.....
я видел в мини АТС АЦК-1Воронеж даже книжку по ней отдельную издал - как , где, да чего... Вот только мне до сих пор не удалось найти ни одного человека, который бы видел ее живьем, не то, что применял.....
Хе, нагадав мені -- ЛОРТА, телефонний концентратор (8 абонентів, 2 лінії на місто, герконове поле 3х10 з 1-м комутованим проводом)...я видел в мини АТС АЦК-1 стояла true-48я с уф
це була досить відома проблема по АВН на Z80А. CS приходив після RD, цикл читання ставав ще коротше, через це коректно працювала тільки фірма. Наші треба було перевіряти або беззаперечно у панельку ставити. Потім вже адресу заводили беспосередньо на СS, було набагато кращеПерепайка портів на Інтеграловські зняла проблему. )))
От цього нюансу не просік, я на ИД7 їх вкупі подавав, а відповідний вихід -- на зовнішню синхронізацію осцила, на екрані дивився дані.CS приходив після RD
так на х51 ще гірше із виборкою булоОт цього нюансу не просік
Хе, а я то думаю, чого в мене в відділі після звільнення чувачка, що тим займався, в його столі з піввідерка викушених ВИ53 розкопали ))) І головне -- всі робочі, я дротиками на обрубки напаювався, вводив в адресний простір Спектрума і видобував цікаві звуки. При цьом у на нашій заводській АТС апаратури АВН не було, після 9-8 ішов 500 гц тональник, який обривався при дмуханні в мікрофон ))) Ну я і зливав туди ті цікаві звуки, кодуючи ними номери з всіляких рекламок трастів і інших лохотронів )))Таймерів це теж стосувалося
о. а в спектрумах вони почувалися без питань. там тільки із рушками єбаторія була )))вводив в адресний простір Спектрума
треба взагалі з гармати розстрілювати
Та там через одну схему таку фігню малювали)якась схема в "Радіо"
Первым делом поигрался со всеми штатными приложениями, затем начал заменять подозрительные инструкции на 0x0000 (тогда я ошибочно предположил, что это NOP) и буквально через пару замен наткнулся на участок с выводом текста. В копилку добавил две инструкции, установка позиции курсора:
Итог: через три с небольшим недели, после получения посылки с часами, я уже смог поиграть в Тетрис на UC-2000:
Классный мотив у него был - в тетрис погонять!Ось, до речі, ще достойний маньяк
Шикарно!!!!!! Спс!!!!!... во, слуханите трошки музычки...