спасибо, а есть образцы заявлений в заначке?
Жовтневий районий суд м. Харкiв
Полтавський шлях 45
Позивач:ФИО
61157 , м. Харків, ...............
буд. .......
тел............
Відповідач: посадова особа - Інспектор Дубровський Дмитро Юрійович
ІДПС БДПС ДАЇ прпорщік міліції
Управління ДАІ в Харківській області
Батальон ДПС з обслуговування м. Харкова
61013, г. Харьков, ул. Шевченко, 315
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови АХ 086073 від 3.12.2009р.
по справі про адміністративне правопорушення
(в порядку адміністративного судочинства)
Я, .............., паспорт ММ ....., ДРФО..........,
3 грудня 2009 року о 23 години рухався по спуску Пассіонарії у напрямку вулиці Клочківська,на властному автомобили маркі Деу Ланос.Гос.номер ............. На перехресті узвизу Пассіонарії та вулиці Клочківська на дозволяючий (зелений) сигнал світлофора виконав поворот ліворуч у виключній відповідності правилам дорожнього руху. Після виконання маневру був зупинений інспектором ДПС. Зі слів співробітника ДПС я нібито проїхав перехрестя на забороняючий сигнал. Без жодних доказів регламентованих статтею 251 КУпАП та у супереч розпорядженню Міністерства внутрішніх справ України № 466, а саме п. 1.6, який прямо вказує виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо), відносно мене був складений протокол та винесена постанова АХ 086073 від 3 грудня 2009 року з обвинуваченням мене у порушенні вимог п.8.7.3. ч.2.ст.122 КУпАП.
На підставі викладеного,а також керуючись ст.ст.287.288 КпАП України
ПРОШУ:
Зазначену постанову АХ 086073 від 3.12.2009 року у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
Також прошу повідомити мене про час та місце розгляду справи усіма вказаними у цьому позові засобами зв"язку.
Додатки:
1. Копія позовної заяви;
2. Копії протоколу та постанови про адміністративне правопорушення.
3. Квитанція про сплату держмита.
«__» ______________ 2009 р. _______________