Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Футбол: болеем, кто во что горазд.

• Автор теми Автор теми GR_
  • Дата створення Дата створення
Хотелось бы получить комментарии людей, проживающих на территории Украины.
Правда или врут?

Посмотри сам, мету и прочие ресурсы. Я не заметил отсутствия обозрений футбола

Посилання видалено

ага.... я до этого на Францию 3й матч, Голландию с вами, Хорватию 1/4, Швецию 3й матч, Чехию3й матч ставил...... мое еврейское счастье:іржач::іржач::іржач:

серьёзно?????? ну тогда, по теории вероятности, пора тебе и куш сорвать!!!!! ))))))))

Што???? Факт комента 1го, 1+1... мало? Интер не нацбольный канал;)

Ну за все не скажу, не смотрел, а 5 канал, кума ющенко базарил про победу. И не раз. А про радио фм вообще молчу. выключил его ***. Победили и победили. Чего орать ?

фсе - всем спок ночи!!!!!!!!!!

серьёзно?????? ну тогда, по теории вероятности, пора тебе и куш сорвать!!!!! ))))))))

ага.... я ни в ******.... и никогда на бабкт из-за "счасть" не играю.... ни разу еще не "подводило" мое еврейское счастье:іржач::іржач::іржач:

я на работе по 5(уно баксо или 18 руб) гривен наспор:іржач: ******* уже чуток... после послднего просера невероятного не ставлю бабки;)

Росіяни цілу ніч святкували пеермогу збірної

Іще одним містом російської слави росіяни вже називать швейцарський Базель. Учорашню сенсаційну перемогу футболістів над збірною Голландії сусіди святкують як найбільше досягнення останніх років. Уся Федерація гуляла цілу ніч поспіль із національним розмахом - "бенкет на всю губу". Коментарів це видовище не потребує.

Лише на вулиці Москви вийшло півмільйона людей. Центр столиці був повністю заблокований. Святкувальники перекрили всі вулиці, рух транспорту був неможливий, але міліція та ДАІшники поставилися до них із розумінням.

Ющенко вигнав ДАІшників із будок

За наказом Президента, будуть ліквідовані всі стаціонарні пости автоінспекції по всій країні. На думку Глави держави, користі від них мало, а займаються вони лише хабарництвом на дорогах.

Боротьба з *******ьними заробітками - справа свята, говорять експерти. Але якщо перетворювати Україну на державу з руками, які ніколи нічого не брали, тільки шляхом ліквідації місць наживи - незабаром доведеться повісити замки ледь не на всі установи. Адже все наше життя можна відстежити як шлях від конверта до конверта.

Це роблять потайки і не соромлячись. У держустановах та приватних структурах. Напевне, кожен з нас бодай раз в житті робив це - давав хабара. Скільки коштує зробити кар'єру? Спробуємо з'ясувати.

Середньостатистичного Василя ми намалювали швидко. Але щоб він народився насправді - зусиль батьків замало.Вони мають зробити “грошову ін’єкцію” лікарям. Зокрема,у пологовому будинку. Залежно від місця народження коштуватиме це, в середньому - 200 доларів. Народити ж безкоштовно .....

Василько підростає - настає час вести його у дитячий садок.

А їх мало. Щоб забронювати там місце, треба від ста до чотирьохсот умовних одиниць. За кожен рік перебування у дошкільному закладі батькам нашого героя доведеться викласти ще кілька сотень.

Далі школа - виплати зростають. Аби навчатись у гарній - з гаманця треба дістати приблизно тисячу доларів. За кожен іспит теж доведеться віддячити.

Вступ до вишу взагалі спустошує кишені. Йдеться про тисячі "зелених". І це – без урахування 5-ти наступних років.

Посилання видалено

Сайт 1+1.

Ну за все не скажу, не смотрел, а 5 канал, кума ющенко базарил про победу. И не раз. А про радио фм вообще молчу. выключил его ***. Победили и победили. Чего орать ?

5тый не смотрю.... уже год слихуем... радио не слушаю......
А хз может ты и прав, спорить нету ризона.....
*****, кому ******ь, а кто и рад.... страна у нас такая "веселая";)

На будущий матч между Россией и Испанией или Италией.
При не выходе России в полуфинал мне бан на месяц , а если моя взяла то я могу писать все что думаю об гос-ве Украина. Естественно без мата .

А давай я в Любом случае буду писать все что думаю о россии ? Пока ты не заткнешся.

Назад
Зверху Знизу