Статус: Офлайн
Повідом.: 45655
Повідом.: 45655
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
..хмммммм..
Зоїч. Я таки додивився цей Ферзевий гамбіт (Хід королеви)...хмммммм..
Зоїч. ..
Єдине що, серіал треба дивитись цілком.
Його можна сприймати лише як повнометражну картину.
Поглянути дві-три серії і зробити висновок - це не про нього![]()
Прійдєццо тірПєдь до 8 бєрвезНя![]()
https://www.kharkovforum.com/ims/2021/01/10/305f256ff0f0d30959.gif/IMG][/QUOTE]
))) ох, договоритесь))..опять. до цветных корейских карандашей)
Зоїч. Я таки додивився цей Ферзевий гамбіт (Хід королеви).
Скажу, що чудовий серіал. Змусити не шанувальника мильної драми спостерігати майже невідривно 8 серій - це потрібно зуміти.
А серіал цікавий. Мене спочатку відштовхували шахи, гадав що буде нудно. Але режисер майстерно переніс шахи на другий фон.
Дивно, що 7 серій я не міг зрозуміти: подобається мені він, чи ні. І лише на 8ій я зміг його переварити і сказати, що серіал - шедевр.
Єдине, що відштовхувало в 8ій серії - це клюква-шоу. Але серіал таки вийшов доволі приємним. Такий собі байопік вигаданої особи.
Чудова гра акторів, чудовий підбір акторів, чудова гра режисера на почуттях глядача, чудове перенесення в той час. Я б сказав, що це - тверда четвірка або 8 з 10.
Єдине що, серіал треба дивитись цілком. Його можна сприймати лише як повнометражну картину. Поглянути дві-три серії і зробити висновок - це не про нього![]()
Мандалорець, яким ми його не побачимо...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
це рідкісні кадри не знятого Мандалорця 1990 -х років, котрий повинні були зняти як сіткомсупер просто)))
це рідкісні кадри не знятого Мандалорця 1990 -х років, котрий повинні були зняти як сітком
Зоя взяла і уволокла його![]()
а нечего "носки" по квартире разбрасывать. !!
тада))заметно)).
Хорошей дорамки, все равно в каком жанре.. а чего душа бажаЕ??)
Душа бажає свята!
Иду по приборам.
Ничо, шо там 7 серий?Дивно, що 7 серій я не міг зрозуміти: подобається мені він, чи ні. І лише на 8ій я зміг його переварити і сказати, що серіал - шедевр.
Єдине, що відштовхувало в 8ій серії - це клюква-шоу. Але серіал таки вийшов доволі приємним. Такий собі байопік вигаданої особи.
Чем поляк не устраивает?И русского, чтобы сыграть русского можно найти было.
Ничо, шо там 7 серий?