Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
Мне нравится просто охлажденное вино, а когда начинаю есть уже не могу его в себя вместить.
Когда-то пробовала вино с дыней, понравилось.

организм перестраивается. без еды.я уйду в аут от бокала быстро-быстро.
Вино с дыней, наверное, вкусно. Но я не люблю дыни(ку-ку, Зоя))))):D

организм перестраивается. без еды.я уйду в аут от бокала быстро-быстро.
Вино с дыней, наверное, вкусно. Но я не люблю дыни(ку-ку, Зоя))))):D

1-0 :D

Красная икра хорошо идет, но не с полусладким, сухим все-таки.
Да и с бутербродом с раковыми шейками или маринованными креветками ничего.

И я сразу записываю 2-0, 3-0 и тд...

1-0 :D

Красная икра хорошо идет, но не с полусладким, сухим все-таки.
Да и с бутербродом с раковыми шейками или маринованными креветками ничего.

И я сразу записываю 2-0, 3-0 и тд...

Я писала "полусухое"...
Я бы и под соснами, за стеклянным столиком, в плетенном кресле, на берегу и ...
Но так мы пили сладкое мускатное, разводя его ледяной минералкой))))совершенно по свинский с виноградом)))

А красная икра вкуснее ложкой)))) раков не ем)))

Я писала "полусухое"...
Я бы и под соснами, за стеклянным столиком, в плетенном кресле, на берегу и ...
Но так мы пили сладкое мускатное, разводя его ледяной минералкой))))совершенно по свинский с виноградом)))

А красная икра вкуснее ложкой)))) раков не ем)))

Их чистить надо, а потом кушать.
Иначе потом... щекотно и иррациональная картина получается)))

Рада ЄС у четвер переглянула список "безпечних" країн, для яких країни-члени повинні поступово скасовувати обмеження на подорожі на зовнішньому кордоні, і Україна у нього не потрапила.

Ну вот и ясно все. Приезд гостей в августе отменяется

На самом деле, и море грязное, и экология не очень
Вы знаете, что Азовское море образовалось не так давно? Ну относительно недавно))

Да какая разница!(с):D

В Мариуполе - точно не очень, согласна, а на побережье вполне мило... маленький отельчик на пляже, море под балконом ... вечером саксофон играет, волны тихо плещутся...эх...:)

Н-да.... по тысяче. Учитывая некоторые особенности поведения, закономерно.

"Ну, трупы же на улице не валяются" (с)

Вот реально бесят. Как ЗНО так "ааааааа, эпидемия", как маску - так хера с два, попросишь в магазине отойти на кассе, смотрят, как на чудную!

Ты мне ещё напомни, что мясо - это мертвечина.

И что теперь с селёдкой делать?!

С засоленным рыбьим трупом?
Я бы сожрал с корнеплодом, выращенном в унавоженой почве, полной жуков и червей... с картошечкой.
И даже не хекнул бы))))
Но это я такой *****, шо поделаешь))
А мясо.... расчлененка. Если ее отбить, потом вымазать птичьим зародышем эмбриона и обвалять в злаковой пыли, а потом поджарить...
Неплохая отбивная получается.
ПС. Если перейду границу, вы намекните, вмиг перестану.

"Ну, трупы же на улице не валяются" (с)

Вот реально бесят. Как ЗНО так "ааааааа, эпидемия", как маску - так хера с два, попросишь в магазине отойти на кассе, смотрят, как на чудную!

А куда пускают без маски? Сейчас вроде снова строго с єтим

Я бы сожрал с корнеплодом, выращенном в унавоженой почве, полной жуков и червей... с картошечкой.
И даже не хекнул бы))))
А мясо.... расчлененка. Если ее отбить, потом вымазать птичьим зародышем эмбриона и обвалять в злаковой пыли, а потом поджарить...

Вы сегодня не очень вкусные истории рассказываете.

И даже не хекнул бы))))

:рл: напомнил одного моего еврейского друга, который рассказывал, что станет есть жир мёртвых животных:D

Ну вот и ясно все. Приезд гостей в августе отменяется

на єту же тему... и грустно, и смешно....:рл:

Vadym Hrebinets
22 год ·

Навіть не знаю, як назвати це одним словом, бо це вже не просто треш і ад. Це в рази лютіше за плутанину Литви з Латвією та «столицю Канади Торонто».
Як знаєте, наш МОЗ постійно оновлює список країн, з яких українці можуть повертатися з обов’язковою обсервацією/здачею ПЛР на сovid, або без них. Так от, те, що в цьому списку кількість країн на два десятки (!) більша за кількість країн в ООН, то лише частина біди. Якогось куя там опинилися такі «країни», як Західна Сахара, Реюньйон та острів Мен (раптом що – Мен – це Велика Британія). Шоу починається далі.
В документах МОЗу була знайдена така цікава країна, як… «Турки і Кайкос» 😆. Так, це насправді Теркс і Кайкос, але для нашого «міністерства без Супрун» воно – Турки і Кайкос. Як зауважили читачі – добре, що хоч не турки 🇹🇷 і айкос 🚬 . А то, знаєте, 🤡 🤡 🤡 могли…
В списку також присутня дивна країна «Святий Мартін», якої в світі просто не існує. Але існують заморські володіння Франції – Сен-Мартен. Напевно, МОЗ має на увазі її.
Кот д’Івуар називається… Берегом Слонової Кістки. Слонової Кістки Берегом, плять! Ця країна в радянських енциклопедіях 1990-го року вже так не називалася! Але, сцуко, в МОЗі в 2020 році є Берег Слонової Кістки! 😱😱😱
Далі – пекельніше! Бо в списку опинилися якісь «Канал-острови». Що за острови такі та де їх шукати? Методом здогадок було визначено, що мова, найімовірніше, йде про Нормандські острови, які в оригіналі називаються Channel Islands. Це такі ж заморські території Великої Британії, як і острів Мен.
Але все затьмарюється самим шиком – країною Йти. Так, саме Йти! Це що за біс такий? Але й тут методом відбору було вираховано, що це – африканська країна Того. Але чому саме «Йти»? Відповідь була доволі простою: 🤡 🤡 🤡 закуярили весь список країн у ґуґл-транслейт та методом складної операції Ctrl+C, Ctrl+V заліпили офіційний шорт-лист від МОЗу, а держава Того – погляньте на скрін, як перекладається.
Важко навіть уявити, чи є зараз ще десь у світі такий рівень невігластва, який демонструють у нас 🤡 🤡 🤡, які лише за рік вже десятки разів зробили разом усю країну? Але далі буде...

Назад
Зверху Знизу