JavaScript вимкнений. Будь ласка, ввімкніть JavaScript у своєму браузері, перш ніж продовжувати.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Фото на холсте
🟡 20:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
🟡 20:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Фото на холсте
Господа, кто сталкивался с печатью фотографий на холсте. Интересует печать и натяжка на подрамник. Кроме Принтхауза в ветке ничего не нашел
А чем Принтхаус не устроил?? Я всё там печатаю. На подрамник много где натянуть можно - но я в "Лире" делаю - 200 метров от Принтхауса.
Принтхауз на форуме отнесен в блеклист
Принтхауз на форуме отнесен в блеклист
Да.... Это ужасно.... На их месте я бы закрыл бизнес, продал принтеры и убежал в Мексику....
Ребята работают, работают отлично, сотрудничаю с ними уже больше 3-х лет. Ни разу не было никаких проблем.
А недовольные есть всегда