ФлудилкО. ФП - Part 8

вариантов нет,подвязка под него токо

вот за 320
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

токо хз пож подделка глухая

в элмире, 701 грн. похож на оригинал,

так... я наверно буду и монитор брать ,ибо у меня
а) не FHD
б) не IPS
в) оставлять 760 видяху, да даже 660 на 1650х1080 , это как заказать 5 **** , когда хватит и одной с головой :D

короче первый вопрос ,почему мониторы dell на порядок дороже филипсов или тех же самсунгов?

Патамуша Деллчики - самые красивые и умные:) у меня Деллчик если что ;)

m08LJ_L-noY.jpg

хо-хо-хо
Шановні абоненти!

25 березня 2014 було прийнято постанову Київського окружного адміністративного суду про призупинення трансляції телеканалів «НТВ Мир», «РТР Планета» і «Первый канал. Всемирная сеть» у всіх пакетах провайдерів програмної послуги України. У зв'язку з цим сьогодні вночі з 24:00 в усіх пакетах кабельного телебачення компанії ВОЛЯ доступ до цих каналів буде припинено.

Ми ведемо термінові переговори з іншими каналами і нині раді повідомити, що найближчим часом до цифрових та аналогових пакетів ВОЛЯ буде додано нові канали.

Слідкуйте за інформацією у прес-центрі на сайті ВОЛЯ.

так... я наверно буду и монитор брать ,ибо у меня
а) не FHD
б) не IPS
в) оставлять 760 видяху, да даже 660 на 1650х1080 , это как заказать 5 **** , когда хватит и одной с головой :D

короче первый вопрос ,почему мониторы dell на порядок дороже филипсов или тех же самсунгов?

Ты уверен что гнусмасы и филипсы не тфт сравнивал? Сколько экран надо?

Количество рекламы уменьшилось? Покрашеня

Ураааа........я свободеееееен!))))

А я только со стадиона. Наши всрали киевлянам 2-3, но игра ничо так была. Политика на стадионе во всю, что огорчило.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу