- 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
ыыы...мне такое три раза на работе изобразили...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Дякуюсиськи в укр.язе через "ы"
це дуже сумно. коли звонить дівчина та й каже шо ноутбук мишку не бачить. коли їдеш через усе місто перевіряти... приходиш, мовчки винімаєш мишку з LAN....ыыы...мне такое три раза на работе изобразили...
голодає мабутьАлсеза, якась вона занадто кістлява на мій погляд... Чи то поза така.
та отожякась вона занадто кістлява
тобі теж відгодовані більш подобаютсята отож
це дуже сумно. коли звонить дівчина та й каже шо ноутбук мишку не бачить. коли їдеш через усе місто перевіряти... приходиш, мовчки винімаєш мишку з LAN....
тобі теж відгодовані більш подобаются
так вам сала бракує, так що ві не кажете, а то цыцьки...Справжній чоловік - не пес) на кістки не дивиться
це треба відсвяткуватидве недели без кофе,сигарет и алкоголя...скоро крылья расти начнут
це треба відсвяткувати![]()
це ти без цигарок така балувана? все тобі не така гадость нужно прятать под спойлер...а "ы" должно быть украинским...
це ти без цигарок така балувана? все тобі не так
це ти без цигарок така балувана? все тобі не так
так покажи яка повинна бути дівчина, чи цыцкі в неї. а то я вас не зовсім рощумію.))можна на особистому прикладіЯ теж без цигарок. І не треба впадати у якісь перебільшення.
це я й так знаюне. просто - зануда
так покажи яка повинна бути дівчина, чи цыцкі в неї. а то я вас не зовсім рощумію.))можна на особистому прикладі![]()
я зі смартфону зайшов та чекаютебя за это жена прибьет))) а мы твоей смерти не хотим
я зі смартфону зайшов та чекаю![]()
можна на особистому прикладі![]()
Чим?Ну ось наприклад)![]()
Або так![]()
Я б їм вдула![]()
![]()
Чим?
Я зрозумів треба було тьолок постить!
Йа нє такая!!© Чи ти забув?![]()