На чужє не зарься, Люська патли повисмикує.тюринских будешь?
Мужик за базаром слідкуй!
То реальність, твої волання тому доказ.Это он тебе сказал, или твоё больное воображение?
Унылый высер, активней...Поскачи попустит.
Я думаю? Та я знаю, що сепари готові не тільки у дупло довбтися а і чмекати до нестями у хуйла, головне щоб Батьківщину він у них купив. Головне для вас щоб вас допустили пожити у свинарнику що зветься "руцкий мирок"Раз ты так думаешь,
Хуйню не городи.Не оправдывайся и не ищи крайних.
Свої проблеми мені не ліпи.Он всё прекрасно знает, просто косит под дурака.
Себя искал? Чему удивлятся, ты что не из стада?и в опции Опознать сразу нашел неск знакомых
Ой не пизди кацапчику, козлячу морду не сховаїш.я - чел западной цилилизационной ориентации
Якийсь ти плоский, але що з тебе толку, кацап він і у тому торонті кацап.НУ. НЕ ВЕРИШЬ, ВАтан, И ладно
Так до тих система використовувала медицину психіатричу, що совок то вірно?кацапчику не можт быть
западной цилилизационной ориентации?
шо нить про диссдентов при совке слышал?
Збочинець?кацапчику не можт быть
западной цилилизационной ориентации?
С каких х%ёв я сепар?
Так деж ви тоді були? З аквафрешем гасали та репетували, Хуйло введи!?Прострыбалы всю страну, Крым с Донбассом и ещё чёта там потякаете.
Тобі хворому не допомога так ти адекватним пропонуєш?выпей стакан зелёнки. Может вавку твою в голове вылечит.
Я запитав, ти відповів ствердно, та підтвердив істерикою, я раніш мав сумніви стосовно вас, тепер не маю, все зрозуміло.Не стоит разводить клевету на честных граждан. Я понимаю что у вас обострение на третьей стадии, но брехня вас не красит.
Якщо ти себе вважаєш громадянином України, то просрали ми разом.Расскажи лучше как просрал Крым с Донбасом.
Праця на ворога у якості елемента інформаційної війни. Маєш докази противного, аргументуй.Карат2000 аргументируйте свой базар.
На чужє не зарься, Люська патли повисмикує.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Наведу доказ, кацапи ноги собі сцяками обшпарюють коли чують слово отой майдан.Вам бы майданным стрыбунам сейчас важно залечь под диван и не высовывать свой пятак нужно.
Мужик, за базаром слідкуй!що, клята москаляко, спалився?
Так де там твоя бараняча пика на цьому сайті, ммм?
pat7on, выпей стакан зелёнки. Можеттвою в голове вылечит.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я на майдані не був.
Мужик, за базаром слідкуй!
Хер pat7on, вам крышу сорвало? Хер не тот что в трусах, а это уважительное немецкое обращение. С каких х%ёв я сепар? Вам бы майданным стрыбунам сейчас важно залечь под диван и не высовывать свой пятак нужно. Прострыбалы всю страну, Крым с Донбассом и ещё чёта там потякаете.
С такими друзями и ворогив не треба.
будь креативнее. Сирость уныла)
Дарю
Поясни, що таке правильний сепаратист? І що таке неправильний?
Акелла прамахнулся
От тут ти і спиздів, першими хто став до захисту Вітчизни були боровольчі батальйони з тих самих революціонерів. Я не питаю де ти громадянин, був коли почало гриміти.Все революционеры гидности, когда запахло жареным в Крыму и на Донбассе поджали хвосты и как шалудивые коты по кустам расбежались.
Маша-Ваня, Ти вже визначилось зі своєю статю?що, клята москаляко, спалився?
Поганих у погані, правильних у правильні, пакувати.Поясни, що таке правильний сепаратист? І що таке неправильний?
Бажаєш примазатись?І що таке сепаратист?
Чи до цих?Тільки у революційних матросів тирнету не було
Я тебе не питав, ти сам напросився. Де ти сам був, керівник усраний.Скачите вы только хорошо, а на остальное не способны.
Ти там що робив, якщо не захищав то сепарив?Да, и чёта в Крыму я не видел ни одного добровольческого батальона.
Пряморукий, окрім розмазування на ХФ фекалій що ти корисного зробив. Щось навіть на волонтерській гілці тебє не видно, чи я помиляюсь.Криворуким нельзя ни чего доверить.
То чого ти не очолив протест, чи тобі овощ приглянувся.Результат где? Что революция через задницу, что АТО через жопу
Наслідки того, що ви зробили, дай Боже, щоб за 50 років ліквідували.Я тебе не питав, ти сам напросився. Де ти сам був, керівник усраний.
Ти там що робив, якщо не захищав то сепарив?
Пряморукий, окрім розмазування на ХФ фекалій що ти корисного зробив. Щось навіть на волонтерській гілці тебє не видно, чи я помиляюсь.
То чого ти не очолив протест, чи тобі овощ приглянувся.
Те що я зробив ви вже 20 років гробите та все ніяк, правда розікрали добряче.Наслідки того, що ви зробили, дай Боже, щоб за 50 років ліквідували.
Так таки, а сміятись коли?И хер тут поспоришь.
То тебє ковбасить твоє внутрішнє бродіння дурні, сядь та випорожнись, воно попустить. Я тобі як медичний технік таке можу порадити.Еб@ть как штырит карата.
То ти проти них, тих яких не підтримуєш, я правильно тебє зрозумів?Запомни или запиши, я не поддерживаю сепаратистов, я против идиотов.
Він такий напевно дохтор як я, а я не дохтор. Санітар лісу, я.