Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Финал ватного Харькова?

🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
тюринских будешь?
На чужє не зарься, Люська патли повисмикує.

Мужик за базаром слідкуй!

Это он тебе сказал, или твоё больное воображение?
То реальність, твої волання тому доказ.

Поскачи попустит.
Унылый высер, активней...

Раз ты так думаешь,
Я думаю? Та я знаю, що сепари готові не тільки у дупло довбтися а і чмекати до нестями у хуйла, головне щоб Батьківщину він у них купив. Головне для вас щоб вас допустили пожити у свинарнику що зветься "руцкий мирок"

Не оправдывайся и не ищи крайних.
Хуйню не городи.

Он всё прекрасно знает, просто косит под дурака.
Свої проблеми мені не ліпи.

Останнє редагування:
  • 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
кацапчику не можт быть
западной цилилизационной ориентации?
шо нить про диссдентов при совке слышал?
Так до тих система використовувала медицину психіатричу, що совок то вірно?

кацапчику не можт быть
западной цилилизационной ориентации?
Збочинець?

С каких х%ёв я сепар?

Та сепар ти, морду козлячу серед висерів видно.

Прострыбалы всю страну, Крым с Донбассом и ещё чёта там потякаете.
Так деж ви тоді були? З аквафрешем гасали та репетували, Хуйло введи!?

выпей стакан зелёнки. Может вавку твою в голове вылечит.
Тобі хворому не допомога так ти адекватним пропонуєш?

Не стоит разводить клевету на честных граждан. Я понимаю что у вас обострение на третьей стадии, но брехня вас не красит.
Я запитав, ти відповів ствердно, та підтвердив істерикою, я раніш мав сумніви стосовно вас, тепер не маю, все зрозуміло.

Расскажи лучше как просрал Крым с Донбасом.
Якщо ти себе вважаєш громадянином України, то просрали ми разом.

Карат2000 аргументируйте свой базар.
Праця на ворога у якості елемента інформаційної війни. Маєш докази противного, аргументуй.

На чужє не зарься, Люська патли повисмикує.

що, клята москаляко, спалився?
Так де там твоя бараняча пика на цьому сайті, ммм?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вам бы майданным стрыбунам сейчас важно залечь под диван и не высовывать свой пятак нужно.
Наведу доказ, кацапи ноги собі сцяками обшпарюють коли чують слово отой майдан.
Воно їх ляка як чорта ладан. Для тебе персонально, щоб ти не пускав ріденьку жовтеньку струю, я на майдані не був.

Так де там твоя бараняча пика на цьому сайті, ммм?
Мужик, за базаром слідкуй!

pat7on, выпей стакан зелёнки. Может
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
твою в голове вылечит.

пристаёт пративный:D

я на майдані не був.

санітар не випустили?
Мужик, за базаром слідкуй!

ватнік, мову вчи

Хер pat7on, вам крышу сорвало? Хер не тот что в трусах, а это уважительное немецкое обращение. С каких х%ёв я сепар? Вам бы майданным стрыбунам сейчас важно залечь под диван и не высовывать свой пятак нужно. Прострыбалы всю страну, Крым с Донбассом и ещё чёта там потякаете.

Это не тебе оценивать... Ты уже наговорил.

С такими друзями и ворогив не треба.

Це про тебе.

b70ddf891f16b10ca55f874e23735835.jpg
:confused:
си думала ти є файніший

b70ddf891f16b10ca55f874e23735835.jpg

Акелла прамахнулся:ганьба::yahoo::D
Поясни, що таке правильний сепаратист? І що таке неправильний?
І що таке сепаратист?
Нагадує чимось 20-ті роки. Тоді була контра, зараз - вата, сепар.
Тільки у революційних матросів тирнету не було. Та вони і неписменні були.
Теперешні далеко не пішли.

Все революционеры гидности, когда запахло жареным в Крыму и на Донбассе поджали хвосты и как шалудивые коты по кустам расбежались.
От тут ти і спиздів, першими хто став до захисту Вітчизни були боровольчі батальйони з тих самих революціонерів. Я не питаю де ти громадянин, був коли почало гриміти.

Маша-Ваня, Ти вже визначилось зі своєю статю?

Поясни, що таке правильний сепаратист? І що таке неправильний?
Поганих у погані, правильних у правильні, пакувати.

І що таке сепаратист?
Бажаєш примазатись?

Тільки у революційних матросів тирнету не було
Чи до цих?

Останнє редагування:
Скачите вы только хорошо, а на остальное не способны.
Я тебе не питав, ти сам напросився. Де ти сам був, керівник усраний.

Да, и чёта в Крыму я не видел ни одного добровольческого батальона.
Ти там що робив, якщо не захищав то сепарив?

Криворуким нельзя ни чего доверить.
Пряморукий, окрім розмазування на ХФ фекалій що ти корисного зробив. Щось навіть на волонтерській гілці тебє не видно, чи я помиляюсь.

Результат где? Что революция через задницу, что АТО через жопу
То чого ти не очолив протест, чи тобі овощ приглянувся.

Я тебе не питав, ти сам напросився. Де ти сам був, керівник усраний.

Ти там що робив, якщо не захищав то сепарив?

Пряморукий, окрім розмазування на ХФ фекалій що ти корисного зробив. Щось навіть на волонтерській гілці тебє не видно, чи я помиляюсь.

То чого ти не очолив протест, чи тобі овощ приглянувся.
Наслідки того, що ви зробили, дай Боже, щоб за 50 років ліквідували.

Еб@ть как штырит карата.
То тебє ковбасить твоє внутрішнє бродіння дурні, сядь та випорожнись, воно попустить. Я тобі як медичний технік таке можу порадити.

Запомни или запиши, я не поддерживаю сепаратистов, я против идиотов.
То ти проти них, тих яких не підтримуєш, я правильно тебє зрозумів?

Він такий напевно дохтор як я, а я не дохтор. Санітар лісу, я.

Назад
Зверху Знизу