Статус: Офлайн
Повідом.: 46162
Повідом.: 46162
У мальчиков - онанизм, у девочек - феминизм

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Вооот! И тут дискриминация! Чо это только у мальчиков? По Вашему, девочки - не люди???BigBrother сказав(ла):У мальчиков - онанизм, у девочек - феминизм

У мальчиков - онанизм, у девочек - феминизм
![]()

Что это было?Мій аргумент до всєх, хто не согласєн шо я королєва
Чуй же дзвінкий голос мій, антифеміністична, чи як там тебе, *****!!!
Йде до тебе помста страшна, що затинає вередливого дзьоба пищіком зі свистом "я козел"
І жирна крапка у кінці

Феминизм первый шаг к смене пола.

Не знаю у кого там "капля на конце", но этим феминисткам пора дзьобики рвать, а то детей нам некому будет рожать.

Не знаю у кого там "капля на конце", но этим феминисткам пора дзьобики рвать, а то детей нам некому будет рожать.
, дружина, берегиня домашнього вогнища (чи як там ностальгічно це все називають) і я поважаю себе і свою кохану людинуХодить неудобно будет с паркетиной между ног.![]()

Мені дзьобика рвать ніззя і вам рожать і одне місце собі рвать не буду!! циц ви там,!!
Я прийшла не триндикати і не запевняти, я пришла і сказала, що я королева, жінка, матір
, дружина, берегиня домашнього вогнища (чи як там ностальгічно це все називають) і я поважаю себе і свою кохану людину
І не по фемінізм йде мова а про повагу до близкої людини в родині, поваги до спеціаліста в роботі, поваги до жінки як до матері і все таке...
Я вважаю що все це обсуждєнію не подлежит і спорічатись нема чого, просто треба любити і поважати одне одного.
Тим хто цього не розуміє і намагається спорічатись кажу - це справа вашої совісті як ставитися до вашої коханої матері, дружини, дочки
Але мені цей балаган більш схожим здається на сцену з фільму "Огонь, вода и медные трубы" де розумники крутили палку і роками гризлися та били одне одному вчені морди за рішення де в тієї дурной палки кінець а де початок
MilenaN, скажіть нашо вона та палка, палка он в чоловіків між ног висить чи стирчить як сімвол мірозданья, мудрості, краси неописуємой ващє

О ребра заговорили о мироздании.Вы помните из чего и для чего вас Бог создал?
І ще добавлю, що з таких корявих рьобєр не вийшло б таких струнких бьодєр
канечна, я красив как сатирMilenaN, скажіть нашо вона та палка, палка он в чоловіків між ног висить чи стирчить як сімвол мірозданья, мудрості, краси неописуємой ващє