Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Феминизм

• Автор теми Автор теми Artracer
  • Дата створення Дата створення
У мальчиков - онанизм, у девочек - феминизм
:)

BigBrother сказав(ла):
У мальчиков - онанизм, у девочек - феминизм
Вооот! И тут дискриминация! Чо это только у мальчиков? По Вашему, девочки - не люди??? ;)

Мій аргумент до всєх, хто не согласєн шо я королєва
Чуй же дзвінкий голос мій, антифеміністична, чи як там тебе, *****!!!
Йде до тебе помста страшна, що затинає вередливого дзьоба пищіком зі свистом "я козел"

І жирна крапка у кінці

Мій аргумент до всєх, хто не согласєн шо я королєва
Чуй же дзвінкий голос мій, антифеміністична, чи як там тебе, *****!!!
Йде до тебе помста страшна, що затинає вередливого дзьоба пищіком зі свистом "я козел"

І жирна крапка у кінці
Что это было?:eek:

Це була гидотна і зла іронія, шановний, гидотна, як ця вічна міжполова суперечка і зла, як саме життя

Не знаю у кого там "капля на конце", но этим феминисткам пора дзьобики рвать, а то детей нам некому будет рожать.
Феминизм первый шаг к смене пола.

Феминизм возник где-то в 18 веке - но массово менять пол феминистки не спешат :)

Не знаю у кого там "капля на конце", но этим феминисткам пора дзьобики рвать, а то детей нам некому будет рожать.

Вам, это, простите, кому? Вас там тоже не одно??))))))

Troyan, кому потрібні ваші волохаті яйця, це неестетично, не хвилюйтесь не відріжу і пол скоропоспешно мінять не стану

Мені дзьобика рвать ніззя і вам рожать і одне місце собі рвать не буду!! циц ви там,!!
Я прийшла не триндикати і не запевняти, я пришла і сказала, що я королева:клас:, жінка, матір:yahoo:, дружина, берегиня домашнього вогнища (чи як там ностальгічно це все називають) і я поважаю себе і свою кохану людину
І не по фемінізм йде мова а про повагу до близкої людини в родині, поваги до спеціаліста в роботі, поваги до жінки як до матері і все таке...
Я вважаю що все це обсуждєнію не подлежит і спорічатись нема чого, просто треба любити і поважати одне одного.
Тим хто цього не розуміє і намагається спорічатись кажу - це справа вашої совісті як ставитися до вашої коханої матері, дружини, дочки
Але мені цей балаган більш схожим здається на сцену з фільму "Огонь, вода и медные трубы" де розумники крутили палку і роками гризлися та били одне одному вчені морди за рішення де в тієї дурной палки кінець а де початок

Мені дзьобика рвать ніззя і вам рожать і одне місце собі рвать не буду!! циц ви там,!!
Я прийшла не триндикати і не запевняти, я пришла і сказала, що я королева:клас:, жінка, матір:yahoo:, дружина, берегиня домашнього вогнища (чи як там ностальгічно це все називають) і я поважаю себе і свою кохану людину
І не по фемінізм йде мова а про повагу до близкої людини в родині, поваги до спеціаліста в роботі, поваги до жінки як до матері і все таке...
Я вважаю що все це обсуждєнію не подлежит і спорічатись нема чого, просто треба любити і поважати одне одного.
Тим хто цього не розуміє і намагається спорічатись кажу - це справа вашої совісті як ставитися до вашої коханої матері, дружини, дочки
Але мені цей балаган більш схожим здається на сцену з фільму "Огонь, вода и медные трубы" де розумники крутили палку і роками гризлися та били одне одному вчені морди за рішення де в тієї дурной палки кінець а де початок

Яка ви миролюбна та толерантна :)

От тільки шкода, що немає в нас тієї палки - бо без неї немає, як то кажуть "наглядного пособия"

Вы прослушали пьесу в стиле ****осрач

MilenaN, скажіть нашо вона та палка, палка он в чоловіків між ног висить чи стирчить як сімвол мірозданья, мудрості, краси неописуємой ващє

О ребра заговорили о мироздании. Вы помните из чего и для чего вас Бог создал?

Моя мова така суржиковата бо я над вами іздєвайюся і над вашою наівностю теж, але ж буковки бачу розбираєте, що добре а смисл не доходить, що зле.
А якщо про Бога говорите то взагалі побійтеся його та мовчіть, бо вже напатякали багато дурниць, що для богобоязнєнного чєловєка должно біть страшно

І ще добавлю, що з таких корявих рьобєр не вийшло б таких струнких бьодєр

О ребра заговорили о мироздании.:D Вы помните из чего и для чего вас Бог создал?

С ребрами вы погорячились - не все же верят в Бога и сотворение. Кстати, у некоторых народов есть другие оригинальные версии создания человека.

І ще добавлю, що з таких корявих рьобєр не вийшло б таких струнких бьодєр

Эта пять!

Хотя Хельга и вызывает у меня подозрения насчет свидомытства, но ЭТТА ПЬАТЬ, АФФТАР, ЖГИ ИШШО

MilenaN, скажіть нашо вона та палка, палка он в чоловіків між ног висить чи стирчить як сімвол мірозданья, мудрості, краси неописуємой ващє
канечна, я красив как сатир:іржач:

_Helga сложилось подозрение что вы предпочитаете исключительно стрункие бёдра, и всякие висящие илиже торчащие палки вам чюжды... ето правда?
и все же не идеально женское строение если ему требуется столько корректировки...( я не включаю сюда физкультуру и утренюу зарядку чего собствено мужчинам более, чем предостаточно чтоб хорошо выглядеть...)
обычно незнакомым девушкам я не грублю столь жестоко но именно вам захотелось
- как сказал Эрик Картман "...я не доверяю тому что раз в месяц истекает кровью и при етом не ******..."
P.S. Эрик Картман не мой кумир просто етой цитатой я обычно пытаюсь разозлить и без того бешаных девушек...

Продолжим ****?

Женщины носят чулки и колготки
И равнодушны к проблемам культуры.
Двадцать процентов и них - *****ки,
Тридцать процентов - набитые дуры,
Сорок процентов из них - психопатки.
Это нам в сумме дает девяносто.
Десять процентов имеем в остатке.
Да-а, уж из этих-то выбрать непросто!

Назад
Зверху Знизу