Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Ми з кацапнею зробимо взаємно життя нестерпним для пересічних.
Погодьтеся, це краще ніж гра тільки в наші ворота.
Особисто я переживаю тільки за військових. Цивільні можуть виїхати, роззосередитись.

До речі, щодо цукерок. Мітингувальники щоби висміяти "проплаченість" протестів роздавали цукерки. Типу, зарплатня. Все б нічого, але цукерки "Шалена бджілка" та "Корівка" РОШЕН!!!
ДумайТе!
До речі. Я їбав думку цивілов, щодо армійського керівництва. Поки вони не тут, все це не має значення. У армійському середовищі якось спокійніше відносяться і до Федорова, і до Сирського. Бо система вже сформована і більшість сприймає її, як маємо те що маємо.

Я їбав думку цивілов, щодо армійського керівництва. Поки вони не тут, все це не має значення.
Цивільні теж різні бувають. Велика вірогідність що серед протестувальників є діти, дружини, матері, бабці чинних військовослужбовців.

Та пиздец....мега встреча вселенского масштаба...
Клоун есть клоун. "...майже вирішальна зустріч" напомнило совковое про пятилетки. "Третій Вирішальний".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

за все время, может, только Майдан 2004 добился своего и то, против чего он был, через 5 лет законно с помощью тогдашней власти стало президентом, перед этим, побывши премьером
Електорат, хулі!

А так я очікую повну дупу. Але після відпустки. Ми з кацапнею зробимо взаємно життя нестерпним для пересічних. І поки миршавий дід не здохне це буде продовжуватись.
То есть война еще лет на 10?
Или на 20? Да и хуй с ним, если она закончится, то что мы делать будем, правда?

То есть война еще лет на 10?
Или на 20? Да и хуй с ним, если она закончится, то что мы делать будем, правда?
Чого ти до В.І. Леммінга доїбався? Наші пропозиції не хуячити по цивільним - в Кремлі, наші пропозиції заморозки по ЛБЗ - в Кремлі. Сам Хуйло Пал Лаіч сказав. Сам!!! А ще пояснив, що він ними підтерся і до валізки акуратно поклав.
Невже ти не віриш у серйозність намірів Хуйла?

Назад
Зверху Знизу