Binance. Винагорода до 100 USD за реєстрацію!
тел

Сытый откормленный молодняк. Скучающий на центральных станциях метро - последние дни ежедневно вижу.
У них вихідний. Сидять, людей розглядають. А завтра - робоча зміна. Бусик, балаклави і вперед!

Ну, мені достатньо "Скляшки" й переходу на "Держпром". На афтерпаті ВЛК (дообстеження) у студентську катаюся.

Тому ніяк не відповім на закиди про мову, грамотність, пропозиції видалити свої пости та ін.

Буде час, менше роботи та більше натхнення - відповім. Хоча й не слон, але нічого не забуваю :D Згин лівого ліктя вже фіолетовий від штрикання. Й завтра знову вранці до вени голку пхнути будуть. За гроші :( Хоча чесну "бешечку" ще навесні минулого року від ТЦК відхопив, мінімум за чотирма параметрами. Але ж, може, раптом за 15 місяців стан здоров'я до необмежено придатного підвищився? :добіса:

могу посоветовать пойти в ветку Мобилизация и из крайнего почитать пушарика - действующего воина.
то же самое озвучивает.
Он стабільно несет хуйню, впрочем, как и наш президент

Ну, мені достатньо "Скляшки" й переходу на "Держпром". На афтерпаті ВЛК (дообстеження) у студентську катаюся.

Тому ніяк не відповім на закиди про мову, грамотність, пропозиції видалити свої пости та ін.

Буде час, менше роботи та більше натхнення - відповім. Хоча й не слон, але нічого не забуваю :D Згин лівого ліктя вже фіолетовий від штрикання. Й завтра знову вранці до вени голку пхнути будуть. За гроші :( Хоча чесну "бешечку" ще навесні минулого року від ТЦК відхопив, мінімум за чотирма параметрами. Але ж, може, раптом за 15 місяців стан здоров'я до необмежено придатного підвищився? :добіса:

Вот был на стекляшке около 18.45. Одна зелёная молодеж, да и в метро на держпроме молодняк.

В твоём случае с бронью влк по закону ты не должен проходить. Но законы у нас не работают (((

Назад
Зверху Знизу