Статус: Онлайн
Повідом.: 53007
Повідом.: 53007
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сытый откормленный молодняк. Скучающий на центральных станциях метро - последние дни ежедневно вижу.Ничего не поменяется только вместо тцк будет полиция ))))
Горшок Дозор еще.Пуля и Хтывый. На ХФ вот такой рейтинг.
да хоть горшок
Ну бронь есть наверно.Сытый откормленный молодняк. Скучающий на центральных станциях метро - последние дни ежедневно вижу.

У них вихідний. Сидять, людей розглядають. А завтра - робоча зміна. Бусик, балаклави і вперед!Сытый откормленный молодняк. Скучающий на центральных станциях метро - последние дни ежедневно вижу.
а на малишева (чи як там зараз) їх кишить зранку як тарганівна центральных станциях метро
Згин лівого ліктя вже фіолетовий від штрикання. Й завтра знову вранці до вени голку пхнути будуть. За гроші
Хоча чесну "бешечку" ще навесні минулого року від ТЦК відхопив, мінімум за чотирма параметрами. Але ж, може, раптом за 15 місяців стан здоров'я до необмежено придатного підвищився? 
Он стабільно несет хуйню, впрочем, как и наш президентмогу посоветовать пойти в ветку Мобилизация и из крайнего почитать пушарика - действующего воина.
то же самое озвучивает.
Ну, мені достатньо "Скляшки" й переходу на "Держпром". На афтерпаті ВЛК (дообстеження) у студентську катаюся.
Тому ніяк не відповім на закиди про мову, грамотність, пропозиції видалити свої пости та ін.
Буде час, менше роботи та більше натхнення - відповім. Хоча й не слон, але нічого не забуваюЗгин лівого ліктя вже фіолетовий від штрикання. Й завтра знову вранці до вени голку пхнути будуть. За гроші
Хоча чесну "бешечку" ще навесні минулого року від ТЦК відхопив, мінімум за чотирма параметрами. Але ж, може, раптом за 15 місяців стан здоров'я до необмежено придатного підвищився?
![]()
Вот был на стекляшке около 18.45. Одна зелёная молодеж, да и в метро на держпроме молодняк.Ну, мені достатньо "Скляшки" й переходу на "Держпром". На афтерпаті ВЛК (дообстеження) у студентську катаюся.
Тому ніяк не відповім на закиди про мову, грамотність, пропозиції видалити свої пости та ін.
Буде час, менше роботи та більше натхнення - відповім. Хоча й не слон, але нічого не забуваюЗгин лівого ліктя вже фіолетовий від штрикання. Й завтра знову вранці до вени голку пхнути будуть. За гроші
![]()