Федорова убрали?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
мне вот интересно ...
ранее люди, имеющие доступ к гостайне, после увольнения с госслужбы лет 5 ещё должны были сидеть ровно на попе в стране пребывания. шо изменилось?
Гос тайна? А она есть?

А в ЛГБТ спільнОту він уже вступив?
І в ОСОАВІАХіМ.
Отримав відповідь від Київського міського ТЦК. Федоров забронювався 18.07.2026. Бронь діє до 29.01.2027. Забронювався через чотири дні після того, як звільнили уряд Свириденко", - написав Гончаренко.

Нардеп повідомив, що вже запросив на засідання парламентської ТСК з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері оборони, антикорупційного законодавства керівництво фонду "Східна Європа", щоб з’ясувати, чи бу Федоров заброньований фіктивно.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

мне вот интересно ...
ранее люди, имеющие доступ к гостайне, после увольнения с госслужбы лет 5 ещё должны были сидеть ровно на попе в стране пребывания. шо изменилось?
Не знаю, может, у "небожителей" свои правила. В свое время бумажку нельзя было вынести из 1-го отдела.

Не знаю, может, у "небожителей" свои правила. В свое время бумажку нельзя было вынести из 1-го отдела.
Нужно было прийти, прочитать ту бумажку, что было положено, расписаться и выйти из помещения.
А чтоб поехать в какую-нить Болгарию по путевке и под контролем сопровождающего - и не мечтай!
И это при 3-е форме допуска.
При 1-й, кажись, и в ресторан нельзя было.
Мой дядька совершил акт героизма, прийдя ко мне на свадьбу.

Назад
Зверху Знизу