Федерализация? выход?

• Автор теми Автор теми DennyRoll
  • Дата створення Дата створення

Хотели бы вы жить в Федеративной Украине?

• да

Голосів: 122 46.7%
  • нет

Голосів: 139 53.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    261
Золотим часом я би назвав 2006-2007 роки. Кучма насправді міг зробити набагато більше для економіки (Польща приклад). Він просто царював, а економічні питання... Він ними цікавився тільки через призму свого безтурботного царювання. Прикладом можуть бути часті зміни урядів.
Проте бiльше нiж вiн не зробив нихто...

А в чому була ваша мрія? Все і зразу і на халяву? Я не мав таких мрій. Я бачив потрібні кроки для зрушення. Більшість було запущено. Свобода слова, визнання нашої економіки у світі, початок процедури євроінтеграції, прозорі вибори, виплати матерям тощо...
Звісно Ющенко не все виконав. Багато чого так і було не реалізовано. Чому? Це тема окремого розділу.
Я би сказав шо вiн нiчого не виконав :)
Мрiя була в боротьбi з корумпованим суспiльством, наприклад. Як це робиться продемонстрував Саакашвiллi. А як не робиться - саме Ющенко. Тех огляд авто i той вiдмiнила лише тепершня влада, а не будь ii змiни, я бiльш нiж упевнений - вiн був би й сьгоднi.

Економіку ніхто не руйнував не приплітайте. 2006-2007 роки - роки споживчого і будівельного буму. Гризня за владу. Можливо. Але ще більше "гризні" нам висвітлювали ЗМІ. З мухи слона надували. А кому вони належать ви самі знаєте. Ну і звісно ж ви мусите зрозуміти, що ні виборці, ні народ ще не були в повній готовності до прозорих правил гри. І перевибори і тих і інших цього навчали. Нажаль в нас виборчий процес був дуже заплямований чорним піаром і брехунством, пустослів'ям та нереальними обіцянками.
Та що ви таки кажете? Можливо ви забули, але за часiв останньго термiну Кучми зростання экономiки були найвищi на континентi та одни з найвищiх у свiтi.
Шо стасовно 2006-2007 рокiв - споживчiй та будiвельнi буми були зумовленнi не зростанням экономiки - вона фактично вже розвалювалась, про те це маскували у томи числi й махiнацiями з курсом доллара, а тим що влада почала активно переводити грошовi потоки с режуми iнвестування у режим соцiального проiдання, даби отримати другий термiн, та компрадорською полiтикою кредитiв, котра знов таки активно пiдтримувалась владою, з метою створення примари солодкого життя, знов таки з бажанням отримати той самий другий термiн.
Проте цей замок з пiску пiйшов у круте пiке у 2008, котре й продемонструвало, чого коштували обiцянки 2004го.

На майдані 2004 фактично не було ані Кличка, ані Яценюка, ані тим паче Тягнибока. Там терлися зовсім інші люди. Так більша частина з них зараз в Батьківщині, Ударі та Регіонах.;)
Кличка не було. Яценюк був, мож не на сценi, але поряд, чи ви думаете що вiн просто так став Спiкером?

Майдан ничего не хотел и не хочет. До сих пор выдвигаются невыполнимые требования. Перевыборы президента, например. На основании чего? Его выбрало большинство. Выбрало законно. Та же Европа согласилась с законностью выборов. К чему сейчас такие требования? Через год будут выборы, вот и проголосуем каждый по своему разумению.
Ви взагалі останні вимоги майдану чули? Послухайте, а вже тоді пишіть.;)

Гугль в допомогу. В мульйоний раз.
1nouviv93eic.jpg

Я обычный Житель Харькова! Пусть решают это более компетентно - грамотные люди!! Я за стабильную успешную страну! Мне в карман чужого не надо!
Вам вже більш компетентні люди написали: маячня ця ваша хфєдєрація. А вам все нейметься. Може б на вуличку пішли погуляти?;);)

вам бы только что-то ляпнуть:клас:
и посмеяться!! Ничего интересного сказать не в состоянии?
Чесно? Вже ні. Я просто маю час і натхнення. :D

тут уже была тема. Форумчанин высказался про покушение на чиновника. ну и допизделся. пришли, изъяли комп, осудили за подготовку теракта.

тут же никто не призывает к незаконным действиям. Тем более к покушениям. Да и вообще к действиям особо никто не призывает. ТС больше хотел просто обсудить теоретическую часть вопроса. Сперва же нужно решить, а оно надо? А уже потом решать как это сделать. Как в поговорке. Прежде чем что то найти, подумай, что будешь с этим делать, когда найдешь.

тут же никто не призывает к незаконным действиям. Тем более к покушениям. Да и вообще к действиям особо никто не призывает. ТС больше хотел просто обсудить теоретическую часть вопроса. Сперва же нужно решить, а оно надо? А уже потом решать как это сделать. Как в поговорке. Прежде чем что то найти, подумай, что будешь с этим делать, когда найдешь.

Верно:клас:
Есть люди компетентнее в этом вопросе, интересны их размышления! И кто как видит просвет в этой ****! ничего никому не навязываю, каждое мнение важно.

Пошел бы в пике в любом случае. А так хоть уровень доходов вырос.

А вас крутость пике на фоне других не смущает?
Собственно 2008й показал кто сколько реально зарабатывал, жрал и жрал в кредит :)

...призывы к изменению территориальной целостности ну и всё такое

откуда вообще территориальная целостность взялась? ТС поднял вопрос о федеральном государстве. Это никоим образом не касается целостности. ТС не планирует обсуждение границ государства. А унитарное государство превращается в федеральное через изменения в конституции. А никак не бунтами и т.д. В таких вопросах вообще лучше референдумы проводить.

...призывы к изменению территориальной целостности ну и всё такое

:D
а то что тут тысячи сообщений про раскол страны, это не важно;)

Интересна могла бы Федерализация наоборот укрепить страну, почему некоторые думает что это ещё больше навредит стране!

призывы к изменению территориальной целостности ну и всё такое
В законе говорится о:

"Публичные призывы к насильственному изменению или свержению конституционного строя либо к захвату государственной власти, а также распространение материалов с призывами к совершению таких действий".

Ничего такого в этой теме не вижу.

откуда вообще территориальная целостность взялась? ТС поднял вопрос о федеральном государстве. Это никоим образом не касается целостности. ТС не планирует обсуждение границ государства. А унитарное государство превращается в федеральное через изменения в конституции. А никак не бунтами и т.д. В таких вопросах вообще лучше референдумы проводить.

Правильно! Тут в любом случаи все упирается в Референдум! Решает народ!

вот сейчас на громадском Тв в Ютубе, Будет выступать наш Любимый Аваков:D послушаем что он мурычит!

ты тоже тему создал про развал Украины на федеральные округи. Постучи по колпаку.

Это не раскол:)

Это замена с Унитарного на Федеративное Устройство!
Я наоборот за единую и не делимую страну!
Это политиков нужна призывать за раскол и бездействие!

крым ****а на следующий день после педерализации к себе прилепит - можешь не сомневаться... в отличие от *** ненужного харькова с донецком...
так уже почти прилепила: мост же решили строить, наш подписал - молодец... :рл:

В законе говорится о:

"Публичные призывы к насильственному изменению или свержению конституционного строя либо к захвату государственной власти, а также распространение материалов с призывами к совершению таких действий".

Ничего такого в этой теме не вижу.
Зато полный майдаун этого в прямом эфире. И ЧСХ не сидят тыщами в тюрьмах.

Назад
Зверху Знизу