Статус: Офлайн
Повідом.: 37129
Повідом.: 37129
Проте бiльше нiж вiн не зробив нихто...Золотим часом я би назвав 2006-2007 роки. Кучма насправді міг зробити набагато більше для економіки (Польща приклад). Він просто царював, а економічні питання... Він ними цікавився тільки через призму свого безтурботного царювання. Прикладом можуть бути часті зміни урядів.
Я би сказав шо вiн нiчого не виконавА в чому була ваша мрія? Все і зразу і на халяву? Я не мав таких мрій. Я бачив потрібні кроки для зрушення. Більшість було запущено. Свобода слова, визнання нашої економіки у світі, початок процедури євроінтеграції, прозорі вибори, виплати матерям тощо...
Звісно Ющенко не все виконав. Багато чого так і було не реалізовано. Чому? Це тема окремого розділу.

Мрiя була в боротьбi з корумпованим суспiльством, наприклад. Як це робиться продемонстрував Саакашвiллi. А як не робиться - саме Ющенко. Тех огляд авто i той вiдмiнила лише тепершня влада, а не будь ii змiни, я бiльш нiж упевнений - вiн був би й сьгоднi.
Та що ви таки кажете? Можливо ви забули, але за часiв останньго термiну Кучми зростання экономiки були найвищi на континентi та одни з найвищiх у свiтi.Економіку ніхто не руйнував не приплітайте. 2006-2007 роки - роки споживчого і будівельного буму. Гризня за владу. Можливо. Але ще більше "гризні" нам висвітлювали ЗМІ. З мухи слона надували. А кому вони належать ви самі знаєте. Ну і звісно ж ви мусите зрозуміти, що ні виборці, ні народ ще не були в повній готовності до прозорих правил гри. І перевибори і тих і інших цього навчали. Нажаль в нас виборчий процес був дуже заплямований чорним піаром і брехунством, пустослів'ям та нереальними обіцянками.
Шо стасовно 2006-2007 рокiв - споживчiй та будiвельнi буми були зумовленнi не зростанням экономiки - вона фактично вже розвалювалась, про те це маскували у томи числi й махiнацiями з курсом доллара, а тим що влада почала активно переводити грошовi потоки с режуми iнвестування у режим соцiального проiдання, даби отримати другий термiн, та компрадорською полiтикою кредитiв, котра знов таки активно пiдтримувалась владою, з метою створення примари солодкого життя, знов таки з бажанням отримати той самий другий термiн.
Проте цей замок з пiску пiйшов у круте пiке у 2008, котре й продемонструвало, чого коштували обiцянки 2004го.
Кличка не було. Яценюк був, мож не на сценi, але поряд, чи ви думаете що вiн просто так став Спiкером?На майдані 2004 фактично не було ані Кличка, ані Яценюка, ані тим паче Тягнибока. Там терлися зовсім інші люди. Так більша частина з них зараз в Батьківщині, Ударі та Регіонах.![]()