Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Когда же до вас дойдет, что убыль населения и так - катастрофическая. Что из выехавших хорошо если 50% вернётся, а в основном это - женщины и дети. И что если вы и дальше будете *****ить таким образом, то в итоге останется миллионов 5-10, но четко в размерах черепа по вашим стандартам. Вы ими всю Украину заселите?немає ніяких російськомовних українців
Малороси не пишіть маячню про "роз'єднання" українців. Українці єдиний народ, єдина нація! Нація нащадків славних запорізьких козаків та нескорених воїнів УПА! Малороси, не хочите розмовляти українською мовою? Ну, тоді їдьте до своїх братів малоросів в Московію.Когда же до вас дойдет, что убыль населения и так - катастрофическая. Что из выехавших хорошо если 50% вернётся, а в основном это - женщины и дети. И что если вы и дальше будете *****ить таким образом, то в итоге останется миллионов 5-10, но четко в размерах черепа по вашим стандартам. Вы ими всю Украину заселите?
Є державна мова, є навчальні заклади, є вищі заклади, спонсуйте популяризацію солов'їої - все, що потрібно. Не треба вивішувати *****ськи та дискримінаційні листи "тут розмовляють українською". Не треба розказувати людям, якого вони сорта - бо ви гірши! Зупиніться вже роз'єднувати, досить.
Ф. померла, але справа її живе. Точніше, животіє.Малороси, не хочите розмовляти українською мовою? Ну, тоді їдьте до своїх братів малоросів в Московію.

Жевріє.животіє.![]()
Спасибо за совет.їдьте до
Іди *****, *****ий *******!Спасибо за совет.
Триггерит только на язык, как собаку Павлова. Все, что написал до этого, пролетело мимо.
Шаленіє.Жевріє.
а шо такое? методичку порвало?Іди *****, *****ий *******!
Іді ***** за російським кораблем!а шо такое? методичку порвало?
Паря, научись сначала общаться и читать сообщения до конца, а потом свои *****ские указания раздавай людям.Іді ***** за російським кораблем!
***** RainBoy, расскажи сколько таких случаев тебе известно? Если только два-три, то роз'єднуєш именно ты, зсрнц.Когда же до вас дойдет, что убыль населения и так - катастрофическая. Что из выехавших хорошо если 50% вернётся, а в основном это - женщины и дети. И что если вы и дальше будете *****ить таким образом, то в итоге останется миллионов 5-10, но четко в размерах черепа по вашим стандартам. Вы ими всю Украину заселите?
Є державна мова, є навчальні заклади, є вищі заклади, спонсуйте популяризацію солов'їої - все, що потрібно. Не треба вивішувати *****ськи та дискримінаційні листи "тут розмовляють українською". Не треба розказувати людям, якого вони сорта - бо ви гірши! Зупиніться вже роз'єднувати, досить.
Ашимка природы, это признание агента?Ф. померла, але справа її живе. Точніше, животіє.![]()
Ще раз - іді ***** за російським кораблем!Паря, научись сначала общаться и читать сообщения до конца, а потом свои *****ские указания раздавай людям.
Лишнехромосомное, иди ***** сам.Ще раз - іді ***** за російським кораблем!
Що образився?) Ви ж не будете дивитися це відео.Лишнехромосомное, иди ***** сам.
Що образився?) Ви ж не будете дивитися це відео.
Професор Павло Гриценко розповідає, хто придумав так зване "російськомовне насілєніє"
"...Ми можемо вам сказати до дня точно, коли в політичному лексиконі ще Радянського Союзу з'явилося поняття і назва "русскоязичноє насілєніє". І першим це сказав міністр закордонних справ тодішній Андрій Козирєв, воно виросло звідти, із надр КПРС і КҐБ, які вже бачили, що Радянський союз розвалюється - значить, треба шукати ті зачепки, які будуть давати право тримати вкупі...Треба знати, що це все є незмінна лінія поведінки нашого "північного сусіда"...", - Павло Гриценко.
Виступ професора Павла Гриценка на засіданні Конституційного Суду України
"Бомбит сраку" (с) здесь явно не у меня.А мені дуже ок і норм бачити "тут розмовляють українською" бо російська заїбала в рідному Харкові, і якщо в Харкові її перебити складно, то на заході і в центрі російська має ****увати *****.
Мої батьки обоє з україномовних родин, в Харкові зросійщились, шоб не бути селюками, в родині мова лишалась.
У Львівській області в 2022 я побачила на вітрині дитячу книжку російською. Мене дуже стригерило. Кажу - навіщо продаєте? Відповідь вбила - ДЛЯ ВАС. Ну типу для вас понаїхів зросійщених. Та нє, кажу, я розумію шо треба продати раз закупили, але це ви продавати НАМ не будете, бо МИ - українці і не для того приїхали з Харкова, шоб бачити собачу ще й тут. Написала скарги. Вже не продають.
І я - жінка з дітьми, яка планує і буде жити в Україні в Харкові. Яка зараз проводить приблизно 60% часу на заході країни і 40% часу в Харкові, спілкуючись там своєю мовою, а спілкуватись в Харкові українською ви ж розумієте як це. Ти як *****а біла ворона У СЕБЕ ВДОМА. Просто тому шо ти трошки менше лінива, ніж переважна більшість містян. І тобі не впадло говорити своєю мовою, яку в твоєму місті загнали під плінтус. І ти так само як і вони виросла зросійщеною. Але ти вже зараз шось з цим робиш, а не ****острадаєш за совком і імперією в Україні, а саме це ви зараз і робите.
Причому з Америки.
Чувак з Америки буде розказувати українській жінці, що їй треба зросійщитись, щоб не ображати його святі почуття до мови колонізаторів в Україні, бо у нього бомбить сраку від української мови в Харкові і Україні аж за 10 тис км?
Свої вимоги і треба-не треба ти можеш спустити в унітаз, чувак. Не народився ще той ***, який українськими жінками зможе командувати. Ну хіба шо ти ******* з багнетом, який залюбки вбивав би таких як я. Хто тебе зна.